Lehtemme hajanaisen linjan mukaisesti tänään olemme päätyneet kommentoimaan muiden bloggareitten kommentteja muitten bloggareitten blogeista.


Täti Pensiön penseää tarinointia
antaa sapiskaa niin Schizolle, Pinserille kuin Pnuk:lle. Hyvin Pensiön täti siinä noudattaa omaa linjaansa. Negatiivinen ote kaikkiin negatiivisiin ilmiöihin tuntuu muutenkin olevan penseitten postausten syvin olemus. Kiitosta häneltä irtoaa Ihan kiva elämä -blogille, joka oli parahiksi huoltotauolla. Täti Pensiön penseistä kannattaa käydä etsimässä uutta näkökulmaa, jos oma meininki alkaa tuntua liian naminamilta.

Velikulta on perustellut kuukkeleita. Menopaussi sai miinusta anonymiteetistä, leiskasta, suttuisesta fontista, mutta on lopulta lipomatta kaikista mahdollisista blogeista kaikkein paras.Miten huonoja muut blogit ylipäätään mahtavat olla? Kyytiä saavat niin Kari Haakana kuin  Kasakin, mutta Mitvitin kohdalla Velikulta päästää pirun irti. Nämä kannattaa lukea, mutta parasta Velikullan sivulla on tuoreemmat esittelyt linkkien kanssa "ei-niinkään-kärkikahinoista".

Myös
Kirjailijan häiriöklinikalla on perehdytty blogilöytöihin eikä hänkään ole ainoa. Näyttää siltä, että bloggaajilla on kovin kollektiivinen mieli. Ihmissuhteet komppaa pornon ohella 
Velikullan kuukkelilinjoilla vastoin Sedistä  Lovelacen testiä, kuinkas muuten. Aika ja minä on julkaissut blogilinkkinsä ja uhkaa selittää MAT:n puututtuaan jo kolumnin olemukseen.  The Butt Ugly Weblogin Jannen (28042005 päivittämä) hauska kooste kuukkelistien kotipaikkakunnista on myös mainitsemisen arvoinen. Posket lommolla on heltynyt herkkään ja rehelliseen suitsutukseen. Onneksi. Blogit tarvitsevat lukijoita ja bloggarit kommentteja jaksaakseen jatkaa eli kuten Kuukkeli-Mea sanoi kysymykseen, mikä on saanut jatkamaan: Kyllä se on tämä innostava ja aktiivinen lukijakunta, aktiivinen kommentointi...


Hauskaa vappua.
Kommentoikaa toisianne.