Ensimmäisenä haluaisin kiittää kaikki toiveet ylittäneestä vastaanotosta. Toki soraääniäkin on sadellut. Meidän pitäisi jättää huumori ja keskittyä vain informoimaan varteenotettavista uusista blogeista. Jättää  huumori? Se ei ihan ole meidän juttu. Toki kaikille ideoille voi jossakin olla toteuttajansa, mutta ei täällä. Tämä on viihdettä.


Parhaillaan olemme keskittyneet Blogspotin blogeihin. Reitti niihin on vieläkin sumuinen ja se johtaa Lontooseen asti. Pinserin kommenteista löytyy aiheesta erinomaista tietoa. Aiomme jatkossa referoida muistakin blogeista. Tällä hetkellä rajaus on ollut jotensakin itsestään selvä. Monilla Blogspotin bloggareilla on syvä huoli omista blogeistaan. Mikäli joku haluaa vaihtaa bloginsa kotia, nyt olisi oiva tilaisuus tehdä muuttoilmoitus täällä!

Toimitukseen voi lähettää juttuvinkkejä niistä varteenotettavista  blogeista. Meilläkin on toki oma maku, mutta se ei välttämättä ole sama kuin jollakin toisella, vaikka se eittämättä erinomainen onkin. Pornoblogit saavat huomiota jo pelkällä olemassaolollaan ja top-listan kärkibloggarit ovat kaikille tuttuja. Siitä huolimatta pidätämme oikeuden juoruta myös heistä. Myös haastettelupyyntöjä tullaan joskus tekemään. Toivottavasti niihin vastataan yhtä hanakasti kuin Salarakas ja Milla B.


______________________________


Ja sitten jälleen uusiin löytöihin:

Kaukana poissa
pohtii pääministerin nikkarointitaidoilla kerättyä vaalirahoitusta. Nurmijärveläisiä linnunpönttöjä on siis kaupan.

Adoptiomatka etenee. Erittäin koskettavaa luettavaa.

Entisen akateemisen ja tulevan kätilön ajatuksia blogissa Takaisin koulunpenkille. Toimitus ihailee uutteraa puurtajaa.

Mirdin ansiokkaan pitkään toiminut päiväkirja osoitteessa http://mirdi.blogspot.com/. Myös hän suree blogspotin toimimattomuutta.

Lievä kosto
on löytänyt rakkauslaskurin. Tämä olisi toimitukselle mukava työkalu, mutta valitettavasti maksullinen, joten...

Vuosaari weblogissa huomioita Vuosaaresta kuvien kanssa. Vuosaari - Wikipedia, vapaa tietosanakirja ei auennut toimitukselle.

Lotus garden
ei ole halunnut katsoa mutantteja televisiosta. Toimitus ihastui X-menin mainokseen, jossa hyvä ja pahat mutantit ottavat mittaa toisistaan...

Minh ei ole päässyt perjantain jälkeen päivättämään. Toivottavasti pääsemme pian seuraamaan uutta ja aina lennokasta tekstiä.

Sen sijaan Illuusialla on uusi kirjoitus vielä vanhassa osoitteessa. Uusi on tulossa Vuodatukseen. Odottelemme jännittyneinä. Juuri saamamme tiedon mukaan blogin nimi on Näillä lehdillä.

Masentuneen Ameeban matka Koblenzin halki jatkuu. Osa 9. Ei uskoisi masentuneeksi näin toimituksen silmin katsoen.

Pekka Nykäsellä on uusi kuvapäitys aiheenaan Lappi. Tiedostot pistivät rakkineen koville. Kuvat olisivat muutoin kiinnostaneet.