Tervetuloa BlogiSanomien pariin. Täältä näet yhdellä silmäyksellä, mitä muissa blogeissa tapahtuu, mistä puhutaan ja kuka puhuu!

______________________

Päivän puheenaiheena on ollut Kuukkeligaalan osallistujien lärvien anonymiteettisuoja. Nyt Kultaiset Kuukkeli -nominaatit voivat varustautua gaalailtaan punaisin tarroin, joka kertoo, ettei heidän valokuviaan saa laittaa nettiin näytille. Kaikkien uteliaiden bloggaajien harmiksi punaista tarraa tulee totella. Eri asia sitten on, lentävätkö tarrat hiiteen illan pidetessä ja kaduttaako aamulla.
Lisää aiheesta: www.kultainenkuukkeli.net

________________________

Kirjailjan häiriöklinikalla kärhämöidään jälleen siitä, saako oikeista ihmisistä kirjoittaa ja jos saa, niin kuka saa? Ja voiko kenestä tahansa tulla kirjailija? Onnistuuko väitöskirjan tekijältä romaani? Entä kaupan kassalta? Ja onko kirjastonhoitaja kirjailija?

_____________________

Salarakkaan
ja Milla B:n hype on aiheuttanut päänvaivaa. Onko kyseessä kaksi feikkiä vai yksi aito ja yksi apina? Onko pikkuposlarille enää tilausta? Seksinnälkäisten häikäilemättömien nuorten naisten voittokulku jatkuu. He ovat onnistuneet ohittamaan suosiossa kaikilla listoilla tavalliset bloggaajat. Mitä mieltä tästä ollaan? Salarakasta kommentoineet lukuisat bloggaajat ovat olleet puolesta ja vastaan. Fake, idiootti vai molemmat, väitti vielä joku päivä takaperin eräskin bloggari, joka sittemmin on nähtävästi tullut katumapäälle ja poistanut kommenttinsa.

_______________________

Pizzataksi on tuonut Jäädykepiirikunnan VT:lle krapulagreipin. Saavatko bloggarit nykyisin erityiskohtelun? Ennen kaikkea neulebloggarit ovat saaneet valtakunnallista huomiota. Heidän oudosta harrastuksestaan, eli neulomisesta, kerrottiin eilen isoon ääneen uutisissa!

______________________

Blogilista ei ole huomioinut blogspot-bloggaajien blogeja päivityksissään. Tämä on aiheuttanut syvää mielipahaa monissa Blogspotin bloggareissa, erityisen tuohtuneilta vaikuttavat Turisti sekä Kuulutuksen koulutusohjelma. Blogilista on tuskin kuitenkaan kokonaan syyllinen, sillä Blogspot ei ole toiminut normaaliin tapaan. Monet ovat tänä aamuna jääneet kokonaan ilman blogspotin blogeja.

24.4. Vasta saamamme tiedotteen mukaan, vika ei ole Blogilistassa lainkaan vaan mitä todennäköisemmin Blogspotissa. Blogilistalla ahkeroidaan parhaillaan vian selvittämiseksi.

_____________________

Viikon varrelta

 Monissa blogeissa sairastetaan ja joissakin jopa muutakin kuin flunssaa. On esitetty eriäviä joskin myös konvergoivia näkemyksiä, siitä missä määrin ja miten tästä on sopivaa raportoida, kommentoida ja vastata. BS:n kantana voidaan ilmoittaa, että blogikirjoituksia voi arvioida vapaasti ja esittää niihin parannusehdotuksia, mutta vastaavasti bloggaaja voi kirjoittaa vapaasti ja jättää kritiikin huomiotta tai poistaa sen ja hyökätä sitä vastaan tietenkin lakien, asetusten ja hyvän käytöksen puitteissa ja vastuun puheidensa seurauksista kantaen.

Yhden kakkupalan mies suhtautuu skeptisesti interblogistisuuteen ja yleensä blogien merkitykseen maailmassa ja mediassa muuta kuin bloggaajien sisäpiirissä. Haakana uskoo enemmän kansalaisjournalismiin ja niin muutama muukin. BS näkee blogit myös keskustelijoina erikokoisissa forumpiireissä, joista yksi on koko Blogville.

Media=blogi kiinnittää huomiota kaunokirjallisten blogien nousutrendiin Blogistanissa. No kaikki on suhteellista ja aaltoliikettä vai onko.