Sumu Blogspotien taivaalla on hälvennyt. BlogiSanomat onkin vuotanut alkuperäisen suunnitelman vastaisesti  yli äyräiden. Mutta ei tässä ehditä laakereilla vieläkään lepäämään.


Jännittävä kuukkeligaalailta lähestyy. Tänä iltana parhaat blogit palkitaan.Nominaatithan olivat Schizo, ei sinutella, Näkymä rannalta, Menopaussi ja Mitvit. Muiden kategorioiden ehdokkaat Kultainen kuukkeli 2004 -blogissa. Jokunen blogi sieltä selvästikin toimituksen mielestä loistaa poissaolollaan ja joidenkin saamaa huomiota taas ei voi olla ihmettelemättä. Mutta näinhän se on aina elämässä.

"Voittajat julkistetaan 27.4. kello 19.00 alkaen, Dubrovnik Lounge & Lobby, Eerikinkatu 11, Helsinki.

Asu vapaa, mutta bloggaajagaalamainen. Vapaa pääsy. Tilaisuus on avoin kaikille, ja erityisesti ehdokkaat ovat kutsutut." Kuukkeliblogi


Schizon takuuvarma lyhyiden postausten kuvallinen tyyli tuntuu tehoavan suureen yleisöön. Jatkuva top-listan kärjessä keikkuminen näyttää luontuvan Schizo-Jannelle kuin nenä päähän.

Ei sinutella- blogia kirjoittaa lehtitietojen mukaan useampi tyyppi. Joku niistä on vihdoin saanut tuoreimman ja kauan odotetun postauksen aikaaan. On vaikea uskoa usean tekemäksi, varsinkin kun päivtystahti on niin verkkainen. Hyvää tahtoisi useammin.

Näkymä rannalta lähestyy lukijaa niin aseista riisuvasti, että melkein häkeltyy. Suorasukaista ja helmeilevää tekstiä lukee tyytyväisenä.

Menopaussin lämminhenkinen meno ei paussia kaipaa. Tätä Tampereen lahjaa blogistanialle lukee mielellään..

Mitvitiä lukiessa aivosolut joutuvat singahtelemaan paikasta toiseen. Aina kun jostakin saa kiinni, siellä kyllä sitten naurattaakin.


Tuomaristo on vaikean valinnan edessä. Voisi olla helpompaa, jos tuomaristosta joka toinen ei olisi itse ehdolla. Jäämme jännittyneinä odottelemaan arvovaltaisen raadin puolueetonta päätöstä.