Lehtemme toimituspolitiikka on saanut jotkut lukijoista takajaloilleen. On kuulemma keskitytty liikaa blogimaailman kuuluisuuksiin ja esitelty heidän kuukkeleitaan sen sijaan että olisi rämmitty Top-listan häntäpään säkenöivissä tuotoksissa. No se on tietysti voi voi, kun on tällä tavalla lukijoiden mieliä pahoitettu. Mutta lehden on tietenkin ensisijaisesti ajateltava suurta yleisöä. Toimitus pohdiskeli linjauksiaan ja tavoitteena on entistä parempi lehti, vaikka se tuskin on mahdollista .

SALARAKAS KATOSI

Salarakkaan eilinen uutinen mykisti ainakin toimituksen hetkeksi. Onko tämä jälleen yksi epätoivoinen keino hankkia julkisuutta? Toimituksen tekemiin hienovaraisiin tiedusteluihin ei ole toistaiseksi tullut minkäänlaista vastausta. Seuraamme tilannetta.

RAKKAUDEN VAIKEUDESTA

Rakkaus hankaluuksineen puhuttaa nuoria ihmisiä näin kevään korvalla. Lukijoiden sympatiat kerännyt Lordi on jälleen kohdannut kauniin naisen ja toisenkin, mutta onko hyppyritukka aina onnen tiellä? Seuraamme henkeä pidättäen tapahtumia.

SISÄPIIRISYYTÖKSET KUOHUTTAVAT SISÄPIIRIÄ

Toimituskin on jo kyllästynyt kuukkelivellontaan, mutta se vain jatkuu. Helsinkiläisiä bloggaajia on syytetty sisäpiiriläisyydestä ja nyt sisäpiiriläiset syyttävät muita siitä että nämä syyttävät heitä sisäpiiriläisiksi. Kuka vaan saa kuulemma kokoontua ja muodostaa sisäpiirin. Näinhän se tietenkin on, jotkut sisäpiirit vain ovat arvovaltaisempia kuin toiset.

KIINNOSTAVIA UUTUUKSIA

Naispuolinen Indiana Jones on lähdössä Italiaan arkeologisille kaivauksille ja toivotamme hänelle hyvää matkaa, sekä odotamme kiinnostavia blogimerkintöjä. Seikkailija-arkeologeille ja salaattikauppiaille on aina tilaa.

Joko maailmanloppu häämöttää? Ilmeisesti, ainakin mikäli on uskominen Perikatoa. Mutta turha ahdistua. Se kuuluu ihan normaaliin elämänmenoon, että maailmoja syntyy ja tuhoutuu, hindulaisetkin sen jo tiesivät.

Uutuuksien suosittelemisessa on oma riskinsä, koska moni uusi blogi uuvahtaa ennen kuin on päässyt alkamaankaan. Mitä toimitus ei sivumennen sanoen ollenkaan ihmettele. Mutta koemme kiinnostavien ja kenties myös vähemmän kiinnostavien uutuuksien esittelemisen kansalaisvelvollisuudeksemme.