BlogiSanomat on oikein tyytyväinen Blogoslandian asukkaisiin. Trendi näyttäisi olevan sen suuntainen, että joka toisessa blogissa nykyään kirjoitetaan muista blogeista. BlogiSanomille ei ole kohta lainkaan tilausta.

Sediksen introverttiennätys

Sedistä on kommentoitu kymmenissä blogeissa, koska sinne on saanut ilmoittaa minkä tuloksen sai Jungin typologiatestissä. On se vaan niin ihmeellistä, että Blogosfäärin asukkaat ovat lähestulkoon introverttejä.Introverttejä kirjailijoita on varsin ihasteltu Kirjailijan päiväkirjassa  ja rinnat röyheinä saman tien paneteltu ekstrovertit maan rakoon Illuusiankin toimesta, vaikka jo Lastentarhassa tiedetään, että ekstrovertit ja introvertit voivat olla ystäviä. Vai johtuisiko se siitä, että Piparkakkupoika on niitä ekstroverttikummajaisia.  Hyvin hämmästyttävää on, että kaikki introvertit ovat sankoin joukoin käyneet Sediksen blogissa kertomassa kaikille, että he ovat introverttejä. Lienee tullut Sediksen kommenttilootaan Blogistanian kävijämääräennätys (52 introa ja 27 ekstroa).Tunnetuimpia sisäänpäinkääntyneitä kirjailijoihin luokiteltavia julkibloggaajia lienevät Kaura Viistolla pinnallaan Ja Mette mietinnöissään. Tarkemmat tulokset ovat erittäin havainnollisesti Sediksen blogissa.

Lainatut lauseet

Karri Kokon
Varjofinlandiakin on tullut esiin siellä täällä.
Varjofinlandiaa käydään usein jännittyneinä katsomassa, että josko sinne oma lause olisi vihdoin ilmestynyt. Uusiin lauseisiin pääseminen ei taida olla ihan helppoa se. Mutta sitäkin mukavampaa se on, kun noteerataan.

Mistä ihminen ylipäätään voisi kirjoittaa, jos ei blogeista

Joka toisella bloggarilla näyttäisi sitten olevan pähkäilyn alla se, mistä sitten kirjoittaisi, jos ei kirjoita toisista blogeista. Tämä asia vaivaa Matosenkin mieltä. Jäädykepiirikunta on mainittu BlogiSanomissa liiankin monta kertaa. Niin nytkin, koska siellä on kirjattu aiheita, joista voi kirjoittaa, jos ei kirjoita toisista blogeista. Sieltä myös löytyi linkki Tekno-Kekon maailmanhistoriaan, josta ei näytä aiheita puuttuvan. Sieltä voi lukea vaikka kärpäsen suurenmoisista hautajaisista 42 eKr.

On tämäkin touhua

Sadetta piisaa. Olisi hyvin saanut olla tekemättä tämäkin numero. Paljon fiksumpaa olisi mennä vaikka ulos potkimaan palloa.