BlogiSanomien toimitus on viime aikoina kieriskellyt oman napansa ympärillä ja unohtanut lehden oman onnensa nojaan. Tämä ei tosiaan käy päinsä. Tarkoitushan olisi seurata muitten blogeja taukoamatta ja yötä päivää, ettei yksikään juoru tai uutinen pääsisi livahtamaan ohi ja ettei ainutkaan uusi suhde tai iskuyritys jäisi sivuuttamatta puhumattakaan sisäpiirin sisäisistä kähinöistä. Työ on melko haastavaa, mikäli aikoo pysyä ajan hermolla. Blogitutkimus on tehnyt työtä helpottaaksemme kartoituksen sadan suomalaisen blogin  linkittymisestä. Häkellyttävä sekasotku, jonka tekeminen on varmasti ollut eri jännää.Näitä säikeitä seuraamalla voi nähdä, kuka on linkittynyt ja mihin.


Meille töihin palkinnot nyt jakamatta!

BlogiSanomat haluaisi jakaa "Meille töihin" -palkinnon, sillä mitään palkintoja ei ole viime aikoina jaettu.Mutta koska palkintojen jakaminen aiheuttaa aina niin paljon kränää, emme jaakaan palkintoa, vaan olemme jakamatta palkinnon niin Jäädykepiirikunnalle kuin erityisesti Maalaiselle, jonka ahkeruutta ei voi jättää palkitsematta. Nämä bloggarit tonkivat joka tapauksessa Blogistaniaa sellaiselle antamuksella, että jos heidän bloginsa eivät olisi olemassa, me pyydettäisiin heidät meille töihin. BlogiSanomat huomauttaa vielä, ettei heidän omista blogeistaankaan listoille ole koskaan yltäneet toimittajiemme omista blogeista kaikki, joten pitkin hampain tässä ollaan jakamatta palkintoja itse kukin. Samalla emme jaa "Meille töihin" -palkintoa Sun äitilles samanlaisesta ahkeruudesta, mutta koska hänellä ei tietääksemme ole blogia, mutta varsin vankka paikka Blogistanian sydämessä, tyydymme vain toteamaan, että ilman Sun äitiäs moni kommenttiloota olisi kuiva kuin autiomaa.

Häiriksellä huippuketju!

Kommenttilootasta tuli mieleen, että Kirjailijan häiriöklinikan Lumpeenkukka ja naoris -nimisen ketjun alle syntyi sadankahdenkymmenenneljän (124) kommentin pituinen keskustelu, mitä voitaisiin pitää aikamoisena saavutuksena näinkin jäyhän blogikansan keskuudessa.


Salarakas lähettää terveisiä

Salarakkaan kohtalosta on taas annettu vinkki. BlogiSanomilla on sisäpiirin tietoa Salarakkaan olinpaikasta. Niinpä toimittajamme kävi kyselemässä Salarakkaan kuulumisia. Hän lähetti BlogiSanomien lukijoille rakkaita terveisiä ja muistutti, että kun antaa niin saa. Lisäksi hän kehoitti kaikkia lukemaan Milla B:tä, jota hän ei enää ole tuntea samaksi Millaksi: Mä en tajuu, mitä sille on tapahtunut. Ihan sairaan fiksu akka, varmaan akateeminen tai jotain.


Uusia ja uusvanhoja

Uusia blogeja on taas syntynyt viisikymmentäseitsemän kappaletta viikon aikana, osa uudestisyntymän ihmeen kokeneita ja osa uusia innokkaita yrittäjiä. Näistä mainittakoon Vaskitsa ja Kapallinen kirsikoita perinteisinä blogeina ja uutena mustana blogina 23 vuotiaasta hautaan saakka. Lisäksi vielä yksi Mediaräpätin uudenaalloon informatiivisena blogina. Räpättimen mielipiteitäkin lukee hyvällä halulla.