Muistakaahan nyt lapsukaiset mennä sinne blogimiittiin. Ihan totta hei, sellainen ihan oikea sosiaalisuus on älyttömän tärkeää ja tekee ihmiselle hyvää. Me täällä blogisanomissa sen tiedämme, koska emme koskaan käy missään ja tämä siitä sitten tulee. Ei kannata meitä toimittajia kyllä kadehtia. Kuten kauran kommenttilaatikossakin joku sanoi, niin suomenruotsalaisetkin ovat sen vuoksi niin älyttömän kadehdittavan hyvinvoivia, että ne ovat niin sosiaalisia. Ne eivät kykkyä tietokoneen ääressä ja vedä roiskeläppiä naamaan kolajuomien kera. Ne tapaavat toisiaan, ihan oikeasti. Syövät juovat ja... no siis viihtyvät yhdessä, mikä on tietenkin hiukan kummallista, mutta näköjään kuitenkin mahdollista. Niin että eiköstäs me kaikki nyt kesän kunniaksi yritetä olla ihan oikeasti sosiaalisia eikä pelkästään näin blogien välityksellä.

MAALAINEN PALJASTAA KASVONSA

Maalainen, tuo keski-ikäisten rouvien intohimon hämärä kohde, tai yksi niistä, on luvannut eräänä kauniina päivänä julkaista blogissaan kuvansa. Ei pidä mennä lupaamaan tuollaista, ellei sitten myös pidä lupaustaan. Meillä on täällä jo kehykset valmiina. Raunon kuva meillä jo onkin. Se on pistetty medaljonkiin ja siellä se killuu, sydäntä vasten ain. Odotamme myös muiden tosimiesten julkaisevan kuvansa, Panu voisi liittää kuvaansa myös hajuefektin, koska mainitsi eräässä meemissä piereskelevänsä paljon. Hän odottaa parhaillaan tyttöystäävänsä luokseen. Saa nähdä kuinka yhteiselämä lähtee sujumaan, me naiset emme nimittäin tunnetusti lainkaan piereskele. Tai jos joskus paukku pääsee, se tuoksuu saaronin liljoilta. Paitsi tietenkin katalilla feministeillä.

RATSASTAA VOI MUULLAKIN KUIN HEVOSELLA

Mette miettii kiinnostavia asioita. Tiesittekö, että Hitler ei tiettävästi koskaan ratsastanut hevosella. Muilla asioilla kyllä. Esimerkiksi ihmisten alamittaisilla vaistoilla. Mutta millä tämä blogi sitten ratsastaa?

BLOGISANOMIEN EETTINEN OHJE BLOGGAAJALLE

Sediksen julkaisemat bloggarin eettiset ohjeet ja bloggaavat kansalaisjournalistin ohjeet ovat herättäneet ainoastaan laiskaa hammastelua ympäriinsä. Jäädykepiirikuntakin petti odotukset ja jäi rikkinäisen gramofonin tavoin ylistämään samoja vanhoja ja kuluneita ns huumoriblogeja, joita siellä on ylistetty ehkä noin sata kertaa aikaisemminkin. Valitettavasti myös blogisanomat tulee tässä kohden pettämään odotukset, mikäli jollakin niitä nyt tässä vaiheessa vielä on. Toteamme vain, älkää kirjoittako blogissanne mitään sellaista, jota ette haluaisi äitinne tietävän. Tämän kun pidätte mielessä, niin sitten on kaikki hyvin.

JÄLLEEN UUSI PALKINTO

Äidistä tuli mieleen, että blogistanin yhteinen äiti on nyt jakanut lapsensa vuohiin ja lampaisiin ja palkinnut jotkin blogit "Sun äitis suosittelee" sertifikaatilla. Tällaisia ovat esim. Kuuluttaja, Surulliset elämät, Benrope, sekä tietenkin monet muut, joita emme ole vielä löytäneet tai jaksa muuten mainita tai ovat jo mainittu ennestään tai sitten olemme vain niin kateellisia, ettemme kertakaikkiaan voi. Onnittelemme onnekkaita ja lohdutamme ilman sertifikaattia jääneitä. Paistaa se elämä risukasaankin vielä joskus, ehkä. Maailmassa tarvitaan myös meitä orpolapsia.

UUSI BLOGI

Elias on uusi bloggaaja, joka haluaa erottautua tyhmästä rahvaasta ja sen vuoksi muutti bloginsa nimen mahdollisimman rahvaaseen meneväksi. Nimenvaihto puri heti. Tervetuloa Elias, Blogisanomissa on aina tilaa rehelliselle elitistille.