Taas kiertää blogeissa meemi. Nyt pitää kertoa kuusi lempilaulua tai biisiä. Tomittaja ei muista kuin yhden: Kuljen ahon laitaa minä ilman paitaa, tai jotain sinne päin. Eli vienona neuvona kaikille teille tietokoneittenne ääreen juuttuneille. Pyytäkää lähimmäiseltä apua, mikäli rigor mortis on edennyt jo sille tasolle, ettette pääse tuolista ylös omin neuvoin. Ulkona paistaa aurinko, lämpöä virtaa maahamme ja uskokaa tai älkää, sitä ei kestä ikuisesti.

OLETKO EGOMAANIKKO VAI KUSIPÄÄ

Tällä viikolla on blogeissa pohdittu riitelyä. Arawn kertoo vihaavansa erityisesti ihmisiä joiden kanssa ei voi riidellä. Tiramisussa pohditaan erilaisia riitely- ja sopimismetodeja. Kummat ovat riidellessä niskan päällä, miehet vai naiset, se riippuu tietenkin näkökulmasta. Schizoblogissa pohditaan herrasmiehen ja munattoman mössön välistä rajaa ja vihjataan myös egomaanikon ja kusipään hiuksenhienoon eroon, mikä todella onkin se kuuluisa veteen piiretty viiva. Blogisanomat ottaa riitelyyn sen kannan, että verbaalissa muodossaan riitely on ok niin kauan kuin se ei ole itsetarkoituksellista toisen sanojen väärinkäsittämistä, mutta käsikähmän tuomitsemme jyrkästi. Ehdotamme myös, että verbaalitkin riidat käytäisiin enimmäkseen selvin päin. Tämä vaan vihjeenä viikonlopun viettoon lähtijöille. Tai seuraavan viikonlopun: Olettehan kaikki huomanneet Schizon kutsun blogimiittiin. Kesäkuun 17. päivä perjantaina kello 19. alkaen jossakin kalliolaisessa Toveri-kapakassa.

SYÖ IHMISTÄ

Pseudomorfoosiblogilla voisi olla tarjoa kiinnostava menyy niin ikään ihmisille, jotka haluavat vaihtaa vapaalle ja kokea jotain uutta ja järisyttävää, mutta vaarattomassa muodossa. Tofunhan kaikki tuntevat ja nyt sen rinnalle on lanseerattu uusi kiinnostavat tuote hufu, joka maistuu ihmiseltä. Blogissa tarjotaan myös Atsteekkien ihmispadan ohje, sillä tavalla. Jokuhan voisi tietysti innostua kokeilemaan tätä ihan oikeastikin, onhan näitä ihmisten pilkkojia viime aikoina tavattu ihan täältä kotosuomestakin.

ONNITTELEMME RUNOILIJAA

Vähästä onnittelemme hänen merkittävästä kulttuuripalkintoehdokkuudestaan, mutta nuhtelemme häntä hänen turkuvastaisista lausunnoistaan, joita tosin saimme lukea valtakunnan sanomista, emme hänen blogistaan. Voisi tietenkin ajatella, että ihmisellä on oikeus olla pitämättä Turusta, mutta tämähän ei pidä paikkaansa. Turku on Suomen ainoa kunnon kaupunki ja sitä on kertakaikkiaan pakko rakastaa. Jos ihminen ei rakasta Turkua, hän on moukka ja sitähän emme voi uskoa kenestäkään nuoresta runoilijasta.

UUDET LAUSEET HAASTAVAT UUDET LAUSEET

Blogimaailmaa kuohuttaa tämä uusi merkittävä innovaatio. Joku on keksinyt ryhtyä keräämään blogien ajatusten Tonavasta uusia lauseita. Nerokasta. Edellisestä Uudet lauseet blogista tämä eroaa siinä mielessä, että lähdeviite ilmoitetaan, mistä tietysti pisteet. Jäämme kiinnostuneina odottamaan milloin ilmestyy Uudet lauseet 3, 4 ja 5. Siittä vaan, aina on tilaa uusille hienoille ideoille.

OLETKO RASKAANA VAI YRITÄTKÖ PAINONNOSTON SUOMENENNÄTYSTÄ?

Sudden Death pohtii kuinka ystävältä voisi hienotunteisesti kysyä onko hän mahdollisesti raskaana. Niinpä niin, kinkkinen tilanne. Auttakaa nyt ihmistä mäessä jos keksitte hienovaraisia tapoja tunkeutua tälle intiimielämän alueelle. Mistä tulikin mieleen tämä uusi blogi, Neulojien laihdutusprojekti. Kaikkea sitä, voi hyvänen aika sentään. Minä olen sanaton. Menkää nyt ulos siitä juoksemaan verheille niityille tai hypätkää veteen kalojen seuraksi.