Uutuusblogeja syntyy edelleen huimaa vauhtia. Tällä hetkellä suomalaisia blogeja on epäluotettavan listan mukaan 1899, mikä tuskin pitänee paikkaansa. Vuodatuksen blogilistalta löytyy kymmenittäin blogeja, joita ei ole päivitetty koskaan. Kymmenittäin löytyy myös blogeja, joita ei ole päivittetty kuukausiin. Blogien hautuumaallakin makaa varmasti kymmenittäin unohdettuja blogeja ja nämä haamut näkyvät kaikkien listojen tilastoissa. Ennenaikainen hehkutus tuhansista suomalaisista blogeista lienee hätiköityä, vaikka tuskin blogeja sentään menetetään sitä vauhtia, mitä uusia syntyy (41 blogia viimeisen kahdeksan päivän aikana). Nämä tiedot on kaivettu Blogilista.fi:n sivulta, jonne toimittajamme sai tänään odottaa oman bloginsa tavanomaista päivitystä jälleen turhaan muutaman "lataa nyt" näppäämisen jälkeenkin. Myös Linkkitrendien toiminta vaikuttaa epäilyttävältä. Alkavat työkalut olla vähän kesäterässä.

U u d e t  ja  t u n t e m a t t o m a t

Toimittajamme tajusi eräänä päivänä, että osa BlogiSanomien lukijoista ei tiedä suurimman osan esittelemistämme blogeista olevan uusia tai ennenmainitsemattomia. Se johtuu siitä, että ne mainitut blogit eivät ole heidän ystäviensä tuntemattomia blogeja, sillä mistä ne muuten tietäisikään tuntemattomiksi. Raflaavalla otteella saa näköjään joitakuita huijatuiksi. Siihen löytyy apu, kun painaa sitä linkkiä minkä toimittajamme on suurella vaivalla rakentanut.

Naisia, tunteen paloa ja musiikkia

Bloggarin uransa on nyt aloittanut Nainen. Hän kertoo oman totuutensa siitä, millaista on olla Miesten kanssa. Myös Juhana on aloittanut kiinnostavasti Tunteen paloa ja mieltä nimisellä blogillaan. Kannattaa myös tutustua tähän JukeBlogiin, joka on entisen Nettiplarin inkarnaatio.

Laihdu tai vietä Lettukestejä

Laihdutus näyttäisi olevan päivän puheenaiheena monissa uusissa ja vanhoissa blogeissa. Läskiä ei osata arvostaa tässä maassa millään tavalla, vaikka ennen vanhaan sen kertymistä pidettiin positiivisesti äveeriyyden tunnusmerkkinä niin miehillä kuin naisillakin. Sitä mikä on vaikeinta saavuttaa tehdään muotia. Nyt kun ruokaa on yltäkylläisesti tarjolla, laihuuden saavuttaminen on monelle unelma. Ihminen se ei jumankauta ole koskaan tyytyväinen. Nyt laihduttamaan pääsee Häiriö -blogissa Varpusen kanssa, joka tunnetusti syö seitsemän kertaa oman painonsa päivässä. Sen sijaan täällä tarjoillaan Lettuja kesteistä pitäville.

Maailman tapahtumia

Anonyymi kaipaili kommenttilootassamme maailman tapahtumista kertovia blogeja. Ainakin yksi löytyi uutuksista: Holy Land, jonka linkkilistalta löytyy muita mielenkiintoisia sivuja, joista taas löytyy lisää maailmantapahtumista kertovia blogeja. Pitää vain jaksaa painella niitä linkkejä.


Säätila tänään

Se on sitten satanut taas koko päivän. Hyvää kesälomaa vain kaikille jo lomansa aloittaneille. Eihän sateessa sinänsä mitään vikaa ole, se on vaan niin samperin märkää.