Syvällä Blogistaniassa käy melkoinen kuhina. Helle on tehnyt tehtävänsä. Ärtyneet kansalaiset ovat ryhtyneet kommentoimaan toisia ärtyneitä, ja rauhallisempikin kaveri meinaa saada sydämentykytyksiä provokatiivisista kirjoituksista. Mikäs sen mukavampaa.

Terroristeille terveisiä!

Lontoon pommi-iskut ovat kirvoittaneet kieliä muun muassa Prosperon ja Blogisiskon blogeissa. Tämän laatuista kansalaisjournalismia parhaimmillaan löytyy useista eri blogeista. Holy Land lupailee jatkossa vieläkin kattavampaa analyysia. Käymälässä läikähtelee niin kuin Journalistista nimensä "Sä oot mun tynnyriksi" vaihtaneessa blogissakin. Marginaalin Janillakin on ollut hieman erilainen sanansa sanottavana. Aihe on ollut tapetilla useissa eri blogeissa. Kansalaiset, olemme teistä ylpeitä!

Hän on aivan tavallinen ihminen, jolla on tunteet.
- Silvio Berlusconi George W. Bushista

Mammoille kyytiä

Jo jokin aikaa sitten virkeän uutuusblogikatsauksen tehnyt Jäädykepiirikunnan toimitus on vastannut Siiveniskujen HerneNenään -haasteeseen ja kertoo innostuvansa kovasti vauvojen imettämisestä. Pikkukakka ja puklu sinne tänne ei pahaa tee. Kaikkeen tottuu. Evoluutio pistää mammojen ja isukkien päät sekaisin pienistä puklaavista palleroista, miten ihmeessä sitä hajua muuten kestäisi? Näin luonto pitää huolen omistaan, sanotaan. Selbaatissa asiat tosin voivat näyttäytyä erilaisina, mistäs minä tiedän. Ehkä olisi kuitenkin hyvä välillä pistäytyä Nautiskelijoitten blogissa, niin eiköhän jo lakkaa yrjö haisemasta sofistikoituneimmissakin sieraimisssa.

Päinvastoin kuin Churchill en ole aikeissa luoda historiaa. Sokrates antoi neuvoja -ja hänet myrkytettiin. - George W. Bush

Uutuuksia ja ulkomaita

Uuden tuttavuuden Jura Jukolan esiinmarssi on vakuuttava. Matkaa voi nyt myös taittaa Vladivostokin lisäksi  insinööriopiskelijan kanssa Tokioon blogissa Big in Japan tai sitten ihan Japanin vaihtoblogissa Jukan matkassa. Eipä tartte nostaa vähään aikaan takapuolta penkistä.

Blogeille ehkä joskus myös liputuspäivä

Joko muuten olette lukeneet erittäin ansiokkaasta  Media=blogista, että blogeille ollaan puuhaamassa omaa päivää. Elokuun viimeinen päivä koittaa pian joten valmistautukaa juhlimaan, rakkaat introverttimme.