Nyt se on kyllä niin, että toimittajallakin on kesävipi, mikä tarkoittaa sitä että on enimmäkseen ihan pihalla. Mutta ovat ne muutkin aika tavalla pihalla, katsokaa nyt tätäkin keskustelua eikä vielä ole edes mätäkuu. Mutta kaikille alemman tason pojille tiedoksi, pitäkää ne kondomit mukana, niin ei tarvitse murehtia tyttöjen klamydiatartunnoista. Se on tämä Suomen kesä niin lyhyt ja kiihkeä, että aina tahtoo läikkyä yli. Niilläkin tukevilla ihmisillä jotka ovat pahoittaneet Millan mielen esiintymällä puolipukeissa kaupungilla. Sehän on ilman muuta kamalaa, että ihminen joka haluaisi täyttää mielensä vain kaikella kauniilla ja hyvällä joutuu aivan varoittamatta kohtaamaan rumuutta ja lihavuutta ympärillään. Pullukat pukeutukaa kaapuun Millan mieliksi. Kaapuhan voi kuumilla ilmoilla olla viileäkin, katsokaa vaikka kuumien maiden ihmisiä, jotka aina ja aivan periaatteessakin pukeutuvat mustiin kaapuihin. Sieltä vaan mallia tänne kotosuomeenkin, niin johan palautuu mielenrauha.

NÄE  JA KOE PALJASTAVAT KUVAT UNELMIEN LOMITTAJASTA

Nuutisen perheen vaiherikas matka on uskollisesti raportoitu Silmänkääntövankilassa. Kertomuksesta ei puutu huimia käänteitä ja näe ja koe myös uhkea Unelmien lomittaja.

VAIHDA AMMATTIA, ÄLÄ VALITA

Katri Manninen ei ymmärrä kirjailijoita jotka ruikuttavat kirjoittamisen vaikeudesta. Jos kirjoittaminen tuntuu vaikealta, kannattaa vaihtaa ammattia. Hieno näkemys. Esimerkiksi tällä hetkellä tämän kirjoittaja tuntee, ettei Blogisanomien päivittäminen oikein suju. Uhkaa tulla mätäkuun juttu tästä numerosta. Joten miksipä en siis heittäisi tätä hommaa sikseen ja ryhtyisi tekemään jotain mikä käy helposti, koska kuten kollegamme viisaasti sanoo, elämä on liian lyhyt kärsimiseen. Hieno havainto. Pitääkin miettiä. Mitähän toimittaja voisi tehdä sellaista, joka sujuisi paremmin kuin kirjoittaminen eikä tuottaisi ollenkaan kärsimystä? Pitääpä oikein miettiä. No sienestäminen on aika hauskaa, eläisikö sillä koko vuoden? Ja entä sitten jos sitä pitäisi tehdä jatkuvasti. Vaikea uskoa, että kärsimyksestä voi noin vain vapautua, vaikka sehän tietysti on kaikissa itämaisissa opeissa ajatuksena. Kärsimys istuu ihmiselämässä sitkeästi kuin paska Junttilan tuvan seinässä, olipa elämä sitten lyhyt tai ei. Ja hei, ilouutinen kaikille kärsijöille. Kärsien elämä tuntuu pitemmältä. Eikö ole ilouutinen meille kaikille jotka pelkäämme kuolemaa. No myönnetään, aika alkeellinen kommentti tämä. Viisaammin ovat Mannisen sinänsä reippaita ja raikkaita, joskaan ei aina aivan loppuun asti pohdittuja mielipiteitä kommentoineet veteraani Konkka ja iloinen yllättäjä Karpalo Kulissiensa takana.

UUSI BLOGI

Uusia blogeja on jälleen arvatenkin syntynyt kuin sieniä sateella. Nyt kiinnitämme huomiomme Scillan opintopäiväkirjaan. Hänet on hyväksytty yliopisto-opiskelijaksi ja mikäli hyvin käy, hänestä leivotaan maahamme uusi, terävä sossu joka ottaa hoiviinsa köyhät ja marginaaliset ihmisryhmät. Kiitos siitä ja onnea ja menestystä opintoihin sekä varsinkin tulevaan työelämään joka tullee olemaan kivinen ja työläs sarka kynnettäväksi, jos tällaiset maatalousyhteiskunnan perua olevat vertaukset vielä ymmärretään. Palkkauskin tulee olemaan pieni, naisvaltainen ala kun on, mutta lohtua voi saada esim. siitä, että töitä riittää. Köyhät ja vaivaiset eivät ole vähenemään päin ja nykyiset sossutädit ovat sankoin joukoin jäämässä burnoutin vuoksi sairaseläkkeelle.

Niin hauskaa kuin olisi tässä koneen ääressä viivähtää vielä pidempäänkin ja tutkia blogimaailman kuulumisia ja raportoida niistä teille oi uskollinen, suloinen yleisöni, niin lopetan tällä kertaa täältä tähän ja hyppään jälleen järveen lomailemaan vielä runsaaksi viikoksi. Toivotaan että helteitä riittää ja että ne päättyvät täsmälleen samana päivänä kuin lomanikin. Ei vaan, en minä voisi oikeasti olla niin itsekäs ja toivoa jotain tuollaista. Pitäkää hauskaa ja kosketelkaa toisianne.