Ukonilmaa uhmatenkin käy tsurnalistimme lärpykkänsä kimppuun. Tässä on nyt vedetty lonkkaa ihan tarpeeksi. BlogiSanomien toimituksessakin on ollut hieman sisäisiä vaikeuksia. Kun katson pöydän yli toista tsurnalistia sillä silmällä, että tekisi lehden, hän vain katselee pitkin seiniä. Minä taas puolestani en ole huomaavinaankaan hänen mainioita linkkivinkkejään, joita hän vaivihkaa ujuttaa pöydän tälle puolen. Järkyttävää. Pakkohan tässä on ruveta hommiin. Ei se lorvailu ole mikään elämän tarkoitus.

Omakustanne vai omaa kustanne

Viime viikon lapsettomuusskandaali on tuskin ehtinyt laskeutua, kun Illuusia tarjoilee meille kirpeää kommenttia omakustantajista ja saa vähintäänkin kymmenkunta bloggaria liikeelle. Mitä ihmettä, omakustantaminenhan on hauskaa! Vai haluaisko joku jo vihdoinkin ostaa mainostilaa BlogiSanomista?
 
Romaaneja ja runoilijoita

Ihka oikea kirjailijakin on ryhtynyt pitämään vauvakirjaa romaaninsa synnystä. Mielenkiintoiseen jatkokertomukseen kannattaa tutustua. Mutta jos romaani on vauva, niin kuinka itsekkäitä olemmekaan me, jotka emme romaanivauvaa pane tulemaan! Romaanihan vie ihmiseltä hirveästi aikaa, herättelee öisin ja monissa tapauksissa pistää myyttisen kirjailijankin haisemaan. Se sitten vasta on kärsimystä kärsmyksen perään. Mutta J-P Koskinen ei kyllä kuulosta sillä tavalla kovin kärsineeltä, vaan päinvastoin oikein mukavalta kaverilta. Aina tie kirjailijaksi ei ole helppo ja kovin moni säilöökin siemenensä lopullisesti pöytälaatikkoon, vaikka ainesta riittäisi kuinka. Benropekin on kenties tavannut ansiokkaasti kuvatulla kapakkareissullaan tulevan runoilijan. Siitä ei ole pitkä matka enää muovipusseissa säilöttyihin runoihin, salarakastettuihin ja kustannusyhtiön kiinnostukseen.

Kukkaloistoa ja pimeitä luolia

Kukat kuihtuvat pellonpientareilla toinen toisensa perään, mutta Alternative Arboretumissa - Idealistin mielimaisemissa voi ihailla jatkuvaa kukkaloistoa ja lepuuttaa asfaltin kuumentamia silmiään. Siitä onkin melkoinen sukellus Olmin luolaan, jossa hänen omien sanojensa mukaan lymyilee epäempaattisin akka, jonka maa päällään kantaa. Siellä voi mahdollisesti kokeilla omia rajojaan, sillä Olmi lupaa pilkata kaikkea, mikä sinulle on pyhää. Kukapa ei nykyään lupailisi. Voi, poissa ovat herraskaiset käytöstavat ja hienostuneet puheenparret.

Juuri sellaisen tytön haluan eli deittipalsta

Vaikka kukat kuihtuvatkin, vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä... mikä kerrottakoon Vanhallepiialle! Maailma on täynnä miehiä. Yhtään aikamiespoikaa en Blogistaniasta löytänyt, mutta löysin sentään Poikamiehen! Visukinttu kirjoittaa niin syvällisiä, että vanhan tsurnalistin polvet tutisisivat, jos ne tutisisivat jostakin muusta syystä kuin vanhuudenheikkoudesta. Muitakin vapaita vielä on, ainakin Yksin
on yhä yksin ja kaipailee rinnalleen ruskeatukkaista lentopalloilijatyttöä.
Joitain ihmisiä ei maailma pilaa. He eivät tule kyynisiksi ja toivottomiksi, vaan odottavat tulevaisuutta innolla. Juuri sellaisen tytön haluan.
Oih, kunpa pojat vain muistaisivat, ettei maailma mitään pilaa, vaan ihmiset itse.

Uppoa tai päähän

Minhin haarakonttori rönsyilee tarinaa ja unia. Sinne uppoaa helposti. Sen seasta löysinkin pienen ilmoituksen:
"Aamuradio muuten suljettu. 0 kommenttia kuukauteen ei rohkaise jatkamaan hirveästi." Ja tosiaan, niinhän siellä sanotaan. Aamuradionhan me olemme maininneet jo taannoin hieman erilaisissa merkeissä.

Pientä kihelmöintiä

Olemme aikeissa uudistaa BlogiSanomia ja alkaa perehtyä blogeihin myös vähän syvällisemmin. Vielä salainen kriitikkomme tulee jatkossa silloin tällöin ottamaan levottomiin näppeihinsä blogeja ja antamaan palautetta. Kalevan toimittajan kaltaisiin alilyönteihin emme tule suostumaan.  Blogeille tullaan antamaan yhdestä 6242.jpglööpistä  viiteen6240.jpg lööppiä, riippuen siitä, millaista lööppiainesta siellä sitten sattuu olemaan.

Bloggaamisiin!