SUURI KURPITSA ILMESTYI VIIMEIN!

Vihdoinkin mahtava koko Suomen ainoa virallinen äänitorvi on huomannut meidät ja Blogikansa on haltioissaan. Itse Helsinginsanomien kuukausiliite on valistanut kasvonsa meidän puoleemme. Kääntänyt suuren kuulevan korvansa meidän pikkuisten bloggaajien puoleen ystävällisen uteliaana ja pienistä ilon- ja surunaiheistamme kiinnostuen.

Blogilista sulaa

Ja uusi blogi on otettu kiehuen vastaan. Mahtaako kuuma lista nyt sulaa kokonaan käsiin, näin korkeita asteita ei liene siellä ennen nähty, vaikka kuumaa on ollut ennenkin. Marginaalissa hiljaa hissutellut blogikansa näkee tässä tilaisuutensa saada oman osansa viidentoista minuutin julkisuudesta. Vai miten muuten on ymmärrettävissä kommenttien tulva, jossa bloggaajat enemmän tai vähemmän peitellysti pyrkivät tuomaan esiin omaa erinomaisuuttaan ja tietenkin myös blogiystäviensä erinomaisuutta, sellaisia suloisia altruisteja kuin olemme.

Hysteria leviää!

Nyt siis seuraamme jännityneenä, kuka perii voiton: Kansalaisjournalismi  vastaan kansalaissurinalismi. Miesten asialliset asiat, vai akkojen höpötykset. Suuret julistajat, vai vuorovaikutteiset verkostoitujat. Onpa tietysti meillä omat pikku soraäänemmekin mukana. Toimittaja  pohtii blogikuuluisuuden edellytyksiä. Valtalehden toimittajalla on tässä julmassa taistelussa vääjäämättä tietty etulyöntiasema. Toiset kantavat peitellysti huolta siitä kuinka valtamedia on parhaillaan syleilemässä kiinnostavia ja kapinallisia blogeja hengiltä kiinnostuksellaan. Pääauki taas on pahoillaan siitä, ettei hänellä nyt ole riittävästi aikaa ollakseen tarpeeksi nokkela kelvatakseen mukaan geimeihin. No kelläpä olisi, paitsi Sellistillä, joka uhkailee blogata kahden kuukauden ajan Kuukausiliitteen tulossa olevasta artikkelista.Kyllä tässä on Blogisanomien toimittajankin otettava yöstä mittaa ja niistettävä aikaa jokailtaisesta televisiontöllötyssessiostaan.

Nyt on siis hätä! Hätä oikein isolla Hoolla. Blogistanian peltoja uutterasti kyntävät miehet harovat päitään ja vajoavat polvilleen valtalehden edessä.

Tommipommia suositeltiin henkioppaaksi Helsingin sanomien toimittajalle, hän jos kuka osaisi johdattaa valtamedian edustajan typeryyksien hetteiköstä kohti älyn kirkasta hohdetta, mutta kaiken ruumismin vankkumattomana kriitikkona Tommi ei moisesta ole hätkähtävinään vaan kehottaa meitä luopumaan yksityiselämämme ajattelemisesta. Tämä vinkkinä varsinkin kaikille pienten lasten äideille. Kehitelkää filosofioita, unohtakaa yksityiselämä.

Mutta missä nyt ovat naiset? Mistä ne puhuvat tällä hädän hetkellä? Älysivätkö unohtaa yksityiselämänsä?

No juu, Kaura pohtii ravintokysymyksiä kaikessa rauhassa.Mette tietää 100 tapaa käyttää kuollutta kissaa. Saara se taas kömpelöön tyyliinsä haukkuu parahiksi toimittajia, Marleena ihastelee säätilaa tänään, Blogstar leikkelee hiuksiaan niin kuin mitään ei olisi tapahtunut, Minh näkee uniaan, Sun äitis nukkuu, Kuuluttaja nukkuu... NAISET! HERÄTYS! Valtakunnan ykköstorvi aikoo tehdä juttua teistä! Eikö teitä mikään hetkauta! Eikö nyt pitäisi olla hysterian partaalla ja blogata bloggaamisesta ja Kuukausiliitteestä, päivää! Herranjumala, ole mies!

Ja kuin johdatuksesta tiellemme astuu yksi uljas amatsoni; Häiriöklinikan kirjailija, ja kuinka ollakaan, ihan samalla asialla kuin me. Heh.

Kuunnelkaa, mitä Vt sanoo:
Se hetki on nyt. Ja bloggaajatoverit, te tiedätte mitä tehdä... Nyt, jos koskaan, meidän on taisteltava.