Elämme vaikeita aikoja. Ei tiedä itkeä vaiko nauraa näitä blogeja lukiessa. Jösses sentään. Seitsemäntoista kuolemansyntiä tarjoaa nauruterapiaa (<-- paina tuosta, toim. suos.) just sopivaan saumaan, jonka Tietoisuuden vapautus lopettaa kuin seinään pyytämällä: "Tule kanssamme itkemään parantavaa itkua". Maalaisen ryhmähaleja tässä tosiaankin tarvitaan. Johan tämä kummaksi on mennyt koko touhu, ettenkö sanoisi.

Mutta missä on Vt?

Lähdin siis etsimään Jäädykepiirikunnan hemmoa. Oltaisiin vähän ryhmähalittu, koska blogissaan häntä ei ole näkynyt sitten elokuun viimeisen yön. Keikka Karu Selliin ei tuottanut tulosta. Ei todellakaan, jos näin voidaan sanoa. Sellisti jatkaa Blogistaniaa jo jonkin aikaa kaihertanutta seksipostausten sarjaa. Sitä on tunkenut nyt joka tuutista. Tarkempaa opastusta seksin saloihin saa Visukintun seksikoulusta. Onhan se aina niin jännää, jätkät. Opetelkaa ihmeessä!

Mutta missä on Vt? Kuuluttajakin katsoi aiheelliseksi käydä lähettämässä asian tiimoilta terveisiä, vaikka muuten on viettänyt pitkään hiljaiseloa. Pitäisikö tuosta sitten jotakin ymmärtää? Ryhmähaleja, jotka saavat lisävalaistusta Pää auki -blogista. Miten jonkin kaupan ryöstökin voi olla niin jännittävää? Ihan kuin lukisi Aku Ankkaa, saat...hups. Karhukopla asialla.
 
Seksi on IN

Päädyin sitten naisten blogeihin ja aloittelin rauhallisimmissa merkeissä. Kukkahattu lupaa paljon nimensä puolesta, mutta tarjoileekin jotain nörttikamaa. Kypsä Dooris sen sijaan paljastaa sumeilematta nuoruuden vakipanonsa ja Kuka teki huorin? -blogissa pohditaan vakavasti pikkujouluseksin syitä ja seurauksia. Seksiä, seksiä, seksiä... ah.

Silmät kiinni

Päätän painua suoraan Blogilistalle ja klikata summassa silmät kiinni siltä varalta, jos jokin minua seksin syövereihin johdattelee, niin se en sitten ole ainakaan minä itse. Se toimii. Tosin tämä blogi on niin tuore tapaus, että on ehtinyt tuikata vasta yhden postauksensa sanasta kateus blogissaan Sanojen maailma. Seuraavaksi osuman saa Sun äitis. Taisi tulla blogi tarpeeseen. Sieltähän tulee juttua solkenaan.

"Räkäbloggausta"

Sekstailun ja jonkin kruunuhakalaisen kaupan ryöstämisen lisäksi bloggarit ovat sairastuneet. Syysflunssan kourissa painiskelee yksi jos toinenkin, joiden räkäbloggauksia kannattaa käydä lukemassa.

Vatsanväänteitä

Tuskan parahduksia töräyttelevä Lopunaikojen löyhkäävä saarnamies taitaa tiiviin ilmaisun. Tätä on vaikea kerralla sisäistää. Ehkä jäämme haistelemaan Petomaanin jälkiä myöhempiin aikoihin.

Kulttuuria ja kirjoja

Uusi tulokas Kirjava paneutuu elämän salaisuuksiin kirjojen kautta. Tätä blogia kannattaa seurata, jos mielii paeta Blogistanian kuohuista rauhallisimmille vesille.

Uuden poliittisen teatterin tutkimusprojekti on alkanut. Esittelynsä mukaan se "hahmottelee uuden poliittisen teatterin teoriaa ja kehittelee sille käytäntöjä eli esitysmuotoja" ja tekee sen alkuun varsin näyttävästi.Mistä tulikin mieleen Jemoryn parahiksi löytämä oivallus:

"Hillitse Hitlerisi" - Oiva Paloheimo.