Voi tätä elämää. Talvea ei tule millään. Lumi tuli ja nyt se jo suli. Päät painuksissa ja kengät loskassa taaapertaa blogikansa kaamoksessaan. Ja se näkyy. Tuskaista on viettää pikkujoulua, tuskaista on kestää näyteikkunoitten tavarapaljoutta. Mikään ei huvita. Tee tässä nyt sitten hemmetti juttua tämmöisestä porukasta.

Onko kukaan hyvä missään?

Koska Marginaalin Jani nyt kerran taas halusi lehteen otsikolla Alkavan viikon aiheita, joilla todennäköisesti päästään Blogisanomiin, niin päästetään Jani sitten lehteen ja yhdytään mietteisiin, onko jokainen hyvä jossakin, vaiko eikö ole. Onko vaiettu totuus se, että kaikki eivät välttämättä ole hyviä yhtään missään, niin kuin Pää auki väittää kuudennen luokan kouluaineensa päätteeksi. Kaura on toista mieltä, ja päivitystahtiaan kiristänyt Sun äitis epäilee, ettei kenenkään tarvitse olla hyvä missään. Mutta kyllä tarvitsee. Jokaisen pitäisi saada tuntea olevansa hyvä edes merkintöjen kommentoimisessa tai ihan missä tahansa. Onnetonta on tietenkin, jos mahdollisuudet onnistumisen kokemuksiin ovat aivan minimissä, mutta ainahan voi olla hyvä haaveilemaan, jos ei muuta. Joskus ei yksinkertaisesti vain saa mahdollisuutta tietää olevansa hyvä jossakin.

Blogitaivaan kuumimmat misut?

Bloggareille sen sijaan vain taivas on rajana. Aina voi tehdä meemejä ja ilmoittaa miellyttävistä tuloksista kanssabloggaajilleen tai toisaalta voi myös haukkua jotakuta, jotta tuntisi itsensä edes hivenen paremmaksi. Myös ihailijat voivat järjestää äänestyksiä, kuten Luuserin päiväkirjan Marky Mark on tehnyt. Täten blogitaivaan kuumimmaksi naiseksi on äänestetty 28h/vrk:n Lz Suklaata suurempaa-blogin Vaniljasuklaan ja Sexual things about me -blogia pitävän Lady Notin jäädessä huimasti jälkeen. Herkku jäi kaipalemaan blogitaivaan kuumimman miehen äänestystä ja mekin tietenkin toivomme, että sellainen järjestetään pikimmiten. Vai voisiko tätä kurjuutta vielä jollakin muulla tavoin maksimoida?

Veijot vauhdissa

Voi, pistä Veijo kirjoittamaan blogiasi, jos itse et enää sitäkään viitsi. Tai jatka Karri Kokon perintöä ja lainaa muitten lauseita. Vaihtoehtoisesti voit järjestää Sana on vapaa- päivät blogiisi Pinserin jalanjäljissä tai katsella vaikka kuvablogeja, jos kerta kaikkiaan lukeminenkin on jo liikaa. Halo Efekti- Kuvablogissa onkin sentään saatu aito Veijo kotiin. Halo Efekti paljastuikin jyväskyläläiseksi vasta Kuokkalan sillan kuvista, jolta urbaanilegendan mukaan muun muuassa Matti Nykänen, tuo jyväskylän lahja keltaiselle lehdistölle, on hypännyt ja selvinnyt hengissä.

Diletantti on muuten harrastelija

Huhhuh, onneksi on uutuuksia ja vähemmälle huomiolle jääneitä blogeja, joista voi kirjoittaa, jotta tuntisi olonsa hyväntekijäksi. Diletantin päiväkirja on jatkoa vuosien takaiselle blogiviritelmälle. Täytyy tässä bloggaamisessa jotakin hienoa olla, kun veri vetää takaisin estradille.

Vailla rakkautta elää yksin ihmisten keskellä. Etsii, mutta ei ainakaan vielä ole onnistunut löytämään. Epäilee etsivänsä vääristä paikoista. Toivottavasti täältä löytyy, jos ei, niin ehkä etelärinteeltä sitten.


Rakkaus tulee etelärinteeltä, juuri siksi sinne on kasvanut puita. Joel 5v.

- Räsänen