Lähestyvä joulu imee ihmisistä mehut. Yhdellä jos toisella alkaa kone lyödä tyhjää. Marleena innostui pitämään lomaa bloggaamisesta kun Saara ilmoitti olevansa kipeästi tauon tarpeessa. Miksi nähdä kirjoittamisen vaiva jos ei kuitenkaan koskaan muista hyviä ideoitaan siinä vaiheessa kun pitäisi ryhtyä päivittämään. Sama ongelma on Sekamediasopan hämmentäjällä. Eipä muista hänkään että mistä piti kirjoittaa, mutta tarjoaa kuitenkin lohdutukseksi glögireseptiä. Muisti pätkii muillakin. Esim. Panu ei muista omassa blogikatsauksessaan että olisi kohteliasta ja hyvien blogitapojen mukaista aina linkittää ne blogit joista kirjoittaa. Niinpä mekin nyt unohdamme Panun linkittämisen tällä kertaa.

Ikuinen paluu

Moroskoopin paluu on otettu innostuneesti vastaan ja mikä ettei, huumoriblogeja on niin vähän, varsinkin kun huumoriksi yleensä tunnistetaan vain jutut vessassa onanoivista miehistä tai vastaavat kaikkia tasapuolisesti kovasti huvittavat inhimillistä toimintaa syväluotaavat tarinat.

Kultaisella kudinpuikolla silmään

Neulojat ovat huomanneet että kansa rakastaa palkintogaaloja, miksipä ei siis myös blogikansa. Neuleblogit ovatkin olleet Blogistaniassa ihan oma universuminsa eikä arvovaltainen lehtemmekään ole tehnyt kaikkea mahdollista palvellakseen tätä merkittävää tilaajaryhmää. Mutta tilanteeseen on nyt tulossa muutos, sillä neulebloggaajat ovat ideoineet oman Kultainen Kudinpuikkokisansa mistä lienee kiittäminen erityisesti ihmenaista. Äänestää luultavasti saavat muutkin kuin neulebloggaajat. Blogisanomat luonnollisesti seuraa tilannetta

Oletko sinä Blogistanian kuumin mies?

Kuumin mies kisa on täydessä käynnissä. Herää kyllä kysymys, että mitä tässä oikein tarkoitetaan "kuumalla"? Moni noista ehdokkaista on ehkä kuitenkin enemmän "cool" jos sitäkään. Blogisanomat pitää ehdokasasettelua hiukan yksipuolisena, olisimme kaivanneet hiukan karvaisempaa otetta kisaan. Onko mahdollista äänestää mustaa hevosta, jollainen voisi olla vaikkapa täälläkin usein (eikä suinkaan syyttä) mainitsemamme Räsänen joka käy kuumempana kuin nuo muut yhteensä. Aktivoitukaa ihmiset! Sekä miehet ynnä naiset! Äänestäkää suosikkianne!

Läskiä lotinaa

Läskibloggaus on tylsää, ilmoittaa Pala maailmaani ja sen jälkeen esittelee paisunutta vyötäröään ja miettii syitä ja seurauksia. Kaamosaikahan näitä ongelmia teettää ja joulun lähestyessä ongelmat todennäköisesti vain lisääntyvät. Toisethan ovat perustaneet kokonaisia blogeja omien ruokaongelmiensa ympärille. On Bulimikon ahdistuspäiväkirjaa, ihrastoa, ja Kootut tilitykset, josta löytyy myös hyödyllisiä linkkejä kinkun ääressä ähiseville nimettömille ongelmasyöjille. Kannattaa käydä tekemässä vaikka testi josta selviää oletteko ongelmasyöjiä. Kilojen kertyminen käy tietysti tottumattoman kunnian päälle, ja apua haetaan Mammanpulleron tavoin Dr. Phililtä asti.

Uuutuuksia

Pania on huomannut panna-verbin monet mahdollisuudet ja perustanut asian ympärille blogin. Mitenköhän pitkää tulevaisuutta tälle uskaltaa ennustaa? Haavetar kirjoittaa hienostuneesti marraskuusta, kirjallisuudesta, tutkimustyöstä. Sunnuntaisuomalaisen blogissa saa jälleen nauttia toimittajien ammattitaitoisesta bloggaamisesta. Voisiko sen korjata tarjoilee "Huolestuneen kansalaisen mietteitä rakentamisesta, rakennussuojelusta, rakennustaiteesta, ja vähän muustakin."


"Ehkä ihmisessä pitäisi olla vakiona varoitustarra: [LIMAKALVOKONTAKTI SAATTAA AIHEUTTAA HARMIA - NEUVOTTELE LÄÄKÄRISI KANSSA ENNEN IHMISEEN RYHTYMISTÄ]"

-Ohi Ammuttu