Jännitys on käsinkosketeltavaa. Jatkaako äiti-Tarja Suomen johdossa vai vaihdetaanko puolivilliin Sauliin, joka ei ole unohtanut blogiaan edes tämmöisenä päivänä! Muut blogit ovatkin lähes hiljenneet, paitsi Heidi Hautala on kyllä päivittänyt Heidi Hautala presidentiksi blogiaan ahkerasti. Pitäisiköhän jonkun kertoa... Toki vuosi se on vuonna 2012:kin, mikäli ilmastonmuutoksen aiheuttamat tuhot eivät ehdi ensin.

Yhtä kaikki koko kansa on pihalla. Ropposen Tarmoa odotellaan televisioruutuihin kieli pitkällään, mutta yhden illan blogilähetyskin tarjoaa vaalitapahtumista harvinaisempaa herkkua. Myös kuuden vuoden takaisia äänestytuloksia on muisteltu. Presidentin valinta on tällä kertaa monelle ongelma, sen sijaan Kultaisen kudinpuikon äänestys ei ilmeisemmin tuottanut vaikeuksia. Kunniamaininnan voitti kaikkien neuleblogien äiti Marjutin neuleet. Parhaimmat onnentoivotukset täältä sekä onnittelut myös muille voittajille! Erityisesti tahdomme heiluttaa häntäämme Sannin Kerttu-koiraa vuoden blogieläimen tittelistä. Luimme juhlapuhetta liikuttuneena. Rapsutuksia!

Neulojat olympialaisiin!

Loppuuko neulojien puhti kultaisiin kutimiin? Ei tietenkään. Tämä ahkera blogiväki aikoo seuraavaksi osallistua Neuleolympialaisiin ja Team Finlandin puikot käyvät jo kuumana odotellessaan kahdentoista päivän päästä koittavaa koitosta. Toivottamme onnea suomalaisille neulojille. Puikot käteen ja narut rullalle!Muistakaa varoa sitä kuuluisaa ylikuntoa!


Peniskateus on nyt kyllä mennyttä kalua!

Ihmissuhteissa kehittynyt ongelma siitä miten tulla kiltistä nörtistä naismagneetiksi saa vain yhä suurempia mittasuhteita. Ei ihme, ettei nörttiys riitä.Odotukset ovat päätä huimaavat. Nyt Henryn olisi saatava jo joka päivälle uusi nainen säilyttääkseen mieskuntonsa. Lisäksi Henry on sitä mieltä, että naisten tulee hyväksyä tämä suuntaus mukisematta ja antaa miehille rauha nautiskella kaikista vastaantulevista naisista aina anopista naapurin Irmaan. Vaihtelu virkistäisi harmaimmankin ATM:n päivää. Muutenhan elämästä menee mielenkiinto ihan tyystin: oman puolison kanssa harrastetun seksin rajahyöty tuppaa vaan laskemaan seksikertojen edetessä ja uusista naisista tulee koko ajan kiihoittavampia kohteita. Muistakaa naiset lopettaa ajattelu ja siirtää se samaiselle alatasolle, niin voitte sitten rakastaa kaikkia miehiä, kuten miehet "rakastavat" teitä. Antautukaa jokaiselle kokoon, näköön ja ennen kaikkea pääkoppaan katsomatta. Miehet ilmeisesti ovat sen ansainneet. Henryn blogia lukiessa herää kyllä kysymys miksi.Mikä voisikaan motivoida enempää rakkauteen ja rakkauden tekoihin kuin kikkeli ojossa pitkin kyliä juoksenteleva aviosiippa. Pettäjän kotonahan tähän aiheeseen tutustutaan sitten tarkemmin.

Vaihtoehtoinen elämä

Tähän saumaan sopinee miettiä tätä Sarahfearin aloittamaa meemiä: Eli millainen olisi olosuhteiltaan parempi elämä kuin sinulla on nyt? Kuuluuko filosofiaasi ylipäätään ajatella, että jokin voisi olla paremmin? Missä asuisit, miten ja kenen kanssa ja millaisissa olosuhteissa?  Blogisanomat haastaakin kirkuen Henryn heti tähän meemiin ja miksei siihen toiseenkin "ei missään tapauksessa mikään perverssi" -meemiin, eli mitä sinulla on päälläsi juuri nyt. Ja vaikka mieli tekisikin vähän paljastella läpinäkyviä vaateparsiaan, voisitteko ehkä vielä ajatella kokeilevanne tätä kotonanne? Mihin tämä ekshibitiomismimme vielä johtaakaan jää nähtäväksi. Toimittajalla kyllä tässä kohdin vielä kulmakarvat kohosivat, mutta eipä aikaakaan, kun kahvitkaan eivät enää pärskähtele rinnuksille seuraavasta innovaatisesta ohjelmaideasta. Ihminen kyllä lähtee hei mukaan ihan mihin vain. Mikään ei ole enää tabua, vai onko sittenkin? Kahden lammaspaimenen kiellettyjä tunteita on käyty katsomassa ihan elokuvissa asti ja tunteet ovat kuumenneet, tosin ihan muista aiheista kuin seksuaalisista suuntautumisista. Onko näinä itsekkyiden aikoina vihdoin saatu kaikki esteet pois itsekkyyden tieltä, vai vieläkö jotakin ikävästi kiellettyä voisi olla? Vai joko olemme siinä pisteessä, että kaiken nautinnon kieltäminen se vasta kiellettyä onkin. Kielletty on tabua kyllä Kielletyillä sivuilla, mutta onko se sitä ihmisten omissa päissä?

Prätkällä ympäri Pohjois-Amerikan 90. päivässä

Ja sitten ihan muihin aiheisiin. Väisäsen Jussi on kiertänyt prätkällään koko Pohjois-Amerikan ja on pitänyt matkan ajan päiväkirjaa. Nyt Jussi on pannut matkakuvauksensa myös DVD:lle eli kuvien ja ketomuksen lisäksi reissusta voi nauttia nyt myös videolta, tosin ei ihan ilmatteeksi, mutta melkein. Jussin reissublogi löytyy osoitteesta http://www.touring-life.com/bic/. On tämä kätevää. Olisikin hirveän vaivalloista lähteä prätkällä kiertämään maailmaa ja just Pohjois-Amerikkaa. 

Terveyttä ja pepunkehuntaa

Pekka Nykäsen laskelmien mukaan terveydenhuolto vielä tässä rakkaassa Suomen maassa on kustannustehokasta ja kannattavaa.Terveysintoilijat ovatkin olleet bloginneassa altavastaajan asemassa. Nyt asiaan on tulossa muutosta ja uudet 1-Terveyssivut ovat auenneet Veteraaniurheilijan tueksi.Ehkä tästä voisi kukin kehitellä vaihtoehtoisen elämän meemiin yllykettä? Samaten voi tutustua pepun kehumisen lyhyeen oppimäärään Ohi Ammutusta ja miettiä, mikä toimintamalli sopisi itse kullekin tässä tai sitten seuraavassa elämässä.

Mainos

Entä oletko kyllästäynyt vanhaan idioottimaiseen shoutboxiisi? Uusi ihanampi ja raikkaampi chattimalli löytyy ainakin Daily Ownedista. Tutustu sinäkin. Jo tänään.


No niin, tässä sitä ollaan. Muutaman tunnin päästä tunnelma räjähtää kattoon tai lattiaan.

- Tuomo Järvelä