Tämän sunnuntain toimitus vietti hartaasti isien blogeissa. Isyyttään maniostavia ei blogistaniassa ole lähellekään sitä määrää, mitä äitejä on. Isithän voivat siten mainiosti keskittyä siihen olennaiseen eli omaan itseensä. Kakkavaipparumbat ovat yhä äitien heinää, lukuunottamatta muutamaa ihastuttavaa isää alkaen osallistuvasta odotuksesta ja isäksi tulemisesta, päivä kerrallaan aina Kiinaan asti, josta Isi täällä hei! bloggaa melko eksoottisin viritelmin koko perheen voimin. Bloggaava faija vetoaa syvämietteisillä pohdinnoillaan ainakin toimitukseen, ja miksipä ei vetoaisi; Kaupunkilehti Vartin mukaan isyys on nyt nousussa. Kas kun eivät trendien etunenässä kulkevat  bloggarit sitä ole vielä huomanneet, lukuunottamatta OlioAjattelijaa. Mikään ei ole niin seksikästä kuin lapsiaan rakastava ja perheelleen omistautunut isukki. Tätä ilosanomaa on hienoa välittää eteenpäin!

Seksi loppuu pian

Isänpäivän lahjavinkkejä on kai turha enää tässä vaiheessa jaella, joten olkaa muuten vain höveleitä. Seksin ostamisen kriminalisoituminen aiheuttaakin hirvittävää päänvaivaa epäkriittisen miestutkimuksen keskuksessa, Ihmissuhteissa, jossa pelätään seksin loppuvan markkinoilta kokonaan. Toimituksen silmään pisti huoli miesten puolesta, mutta kyllä se seksin ostaminen kielletään samalla myös naisilta eli ihan yhtä surkea tilanne tulee puutetta näkeväin eteen, oli sitten mies tahi nainen. Enää ei riutuva Raijuskakaan voi mennä itseään tyrkyttäviltä katumiehiltä heidän palveluksiaan ostamaan. Joskus niin surettaa näitten miesten puolesta, jotka värjöttelevät punaisten lyhtyjen kujilla pienissä hepeneissä tavaraansa esitellen oli sitten millainen sää tahansa, tai asiakkaana mitä villein femakko täynnä mitä mielettömimpiä perverssioita, joita nämä salaisten sutenöörien uhan alla olevat maksulliset miehet henkensä menettämisen pelossa sokeasti palvelevat.

Jotta tilanne ei ihan tappiin asti kärjistyisi, on todella hyvä, että blogeja on alettu käyttää myös deitti-ilmoituksien esiin tuomiseen. Nämä ovat siitä hyviä, että niihin voi aina palata ja asiaa voi miettiä rauhassa pidempään, ennen kuin kiinnostuksensa tuo julki. Oopan jalanjäljissä  nyt myös Visukinttu on  virallisesti seuraa vailla. Ilman naista aikaa jää liikaa esimerkiksi matemaattisiin suorituksiin tai muihin vempeleisiin.

Tapaaminen Tampereella

Tamperelaismiehet ovat pitäneet miitinkinsä. Salamyhkäiseen tapaamiseen osallistuneet muutamat henkilöt eivät  paljon kerro. Tapaaminen on kaikesta päätellen ollut katastrofi, mikä surettaa meitä kovasti. Ehkä muutama nainen paikalla olisi saanut tuoppiensa äärellä nuokkuvat tampesterinmiehet hilpeämmälle tuulelle, tai sitten ei. Tampereen tapaamiseen oli luonnollisesti rientänyt myös ystävämme Timo Helsingistä.

Jälleen vihakolumni

Tänään on tamperelaisia lyöty oman maakuntalehdenkin toimesta. Aamulehden vihakolumnissa oli jälleen Tiedemiehen mukaan bloggareita nimitelty häiriintyneiksi narsisteiksi. Harmi, ettei kolumnia lehden nettiversiosta löydy, mutta Valon puolesta hieman oudoksuttaa, kun omat koirat purevat. Vai lieneekö Juha Seppälän taannoinen keskusteluakin herättänyt kolumni vain päivittynyt, mitä parahiksi 127.0.0.1 -blogissakin kaipailtiin. Kuukausiliiteen juttu miesmimosapaljastuksineen alkaa sittenkin tuntua Helsingin Sanomien sympaattiselta yritykseltä tuoda tietoa blogeista ja niiden kirjoittajista, kun taas puolestaan Aamulehti julistaa puolen vuoden välein ikuista katkeruuttaan bloggaavia kansalaisia kohtaan. Hämeeseen tieto blogeista tulee vissiin vähän hitaammin, koska epätietoisuus aiheuttaa yhä pelkoa. Suosittelen aamulehtiläisille kirjaviisautta, jota löytynee ainakin Maalaiselta. Paperiversiosta luettuna kaikki ehkä selviää paremmin.

Bloggausta voi myös opettaa

Ja jos blogien syvin olemus ei sittenkään selviä, voi alkaa seurata Open ohjaamon tapahtumia. Open ohjaamo on parin markkinointiopiskelijaryhmän opettajan ohjausblogi, jonka opiskelijat perustavat omat bloginsa, joissa he tarkastelevat markkinointiin liittyviä ilmiöitä. Ope Heikilläkin on muuten oma blogi.

Listauutuuksia

It's a man's world
-blogissa on pohdittu sitä, mitä naiset oikein haluavat. Erään Saaran tutkimukset osoittavat, että pekonia ja varsinkin krapulassa. Laardiakaan ei sovi puuttuman. Kovin tutulta tämä kuulostaa, mutta ei hätää, moni entinen pekonin kaihtaja on tästä uudesta ties monennestako Saarasta vallan haltioissaan. No, sillä ei ole merkitystä onko mies vain nainen, kunhan on jompikumpi ja mihin tarkoitukseen sitä milloinkin voi käyttää. Blogisanomat pitää uutta Saaraa erittäin varteenotettavana palkintoehdokkaana ties missä kaikissa kilpailuissa.

Mark-Anthony
on jo nyt hyvin lyhyen blogiuransa aikana ehtinyt valloittaa sydämiä. Tämä rakastava ja tunteellinen isä,  kannustava, periksiantamaton, kaukokaipuinen, riskinottaja on idearikas, energinen, kokemisenhaluinen, ulkosuomalainen yrittäjä, joka  puheittensa mukaan on vaativa perfektionisti ja paljon, paljon kaikkea muuta. Käykääpä katsomassa tuota vaaleaa komistusta.Niin. Kummallakohan sitten loppujen lopuksi on tässä maailmassa helpompaa, tytöillä vai pojilla.

- Ruska