Loistavan puhalluksen painokset revitään käsistä. Painokoneet suoltavat yötäpäivää uusia kokoelmia, mutta kysyntä on niin rajua, että tottumattomampaa hengästyttää. Aforismibuumi yllätti kirjailijan täysin ja nyt miestä revitään tiedotusvälineestä toiseen niin ettei aikaa meinaa leipätyölle riittää. Rahaa tulee nyt ovista ja ikkunoista ja se on toki hyvä se, sillä kirjailija on pakotettu pitämään palkattomia lomia suoriutuakseen median puristuksesta. BlogiSanomat on yrittänyt tavoittaa kirjailijaa haastatteluun, mutta puhelin on varattuna tauotta ja sähköposti ei ota vastaan lisää viestejä, joten jäämme odottamaan tilanteen seestymistä ja palaamme asiaan.

HAUSKUUDESTA

Joku Scilla väittää Kukat on hyviä kuuntelijoita -blogissaan, että joku Heimo Susi olisi hauskempi kuin BlogiSanomat. Otamme tämän kunnianosoituksena. Tarjoamme asiaviihdettä korkeatasoisille lukijoille ja siitä on hauskuus kaukana.

KOIRAN ELÄMÄÄ

Pikkukaupunginpoika on huolissaan tätimafiasta, joka kohtelee hoitokodin miesvanhuksia kuin koiria. Poika on vanhaa äitiään tapaamassa käydessään salakuljettanut hoitokodin sotaveteraanimiehille viinaa ja savustettuja ahvenia kiitokseksi Suomen pelastamisesta. Miesvanhuksen huolimaton pullonpiilotus on paljastunut ja sosiaalitätimafia on takavarikoinut niin viinat kuin ahvenetkin. Poika kysyykin "miksi aikuista miestä kohdellaan kuin pikkulasta tai koiraa"  Toistaiseksi Pojan äiti piilottaa pulloa kaapissaan hoitajien tavoittamattomissa, jotta miesvanhukset saavat käydä sitä yötämyöten salaa särpimässä. Hyvä Poika, olette toimineet esimerkillisesti heikko-osaisten miesvanhusten puolustajana. Sosiaalitätimafialle BlogiSanomat näyttää kieltä.

SOKERITOPPA PILAA MAISEMAN!

Merkittävä kulttuuripersoona on huolissaan työhuoneensa ikkunasta avautuvan kulttuurimaiseman tuhoutumisesta. Päiväkirjasivulla voi käydä lukemassa vetoomuksen ja yhtyä siihen tavalla tai toisella ja näin tehdä merkittävän kulttuuriteon vähällä vaivalla.

KANDEIS LUKEE NE SÄHKÖPOSTIT VÄHÄN TARKEMMIN

Ärsytyksiä -blogissa meinattiin joutua aivan kamalaan kuseen, kun unohdettiin tarkkaavaisuus ja huolellisuus sähköpostien lukemisessa.  Jos lähettää amerikkaan mangneettikuvan joka on radiologisessa orientaatiossa, niin täytyy osata lukea vastaanottajan lähettämät sähköpostit, ettei vaan tule väärinkäsityksiä ja luule mokanneensa ja lähettäneensä sittenkin kuvaa neurologisessa orientaatiossa, hankala homma. Siinä voi nimittäin äkkiä menettää työpaikkansa ja talot ja kaiken, vaikka olisihan siinä ollut 50% mahdollisuus osua arvaamallakin oikeaan tulokseen. BlogiSanomat toivoo onnea uralle.

PÄIVÄN UUTUUSPLÄJÄYS

Koska Blogisanomat tuntee vastuunsa kansanvalistajana ja kantaa huolta äidinkielen asemasta, tuemme ponnekkaasti blogeja jotka nostavat esiin nuupahtamaisillaan olevaa kotimaista kirjallisuutta. Kirja-addiktin tunnustuspalstalla voi tutustua vakavahenkiseen kirjallisuuspohdintaan.

SE ONNISTUI SITTENKIN

Lassi Kämärin syvähaastattelu nyt yksinoikeudella BlogiSanomissa. Katse vasempaan päin!