Blogilistan uusi palvelu joka nostaa etusivulle luetuimmat blogit viimeisen viidentoista minuutin ajalta on käynnistänyt pienimuotoisen, mutta sitäkin radikaalimman kansanliikkeen. On nimittäin niin että uudet viidentoista minuutin kuuluisuudet ryöväävät helposti huomion vähemmän luetuilta blogeilta joihin joskus ennen maailmassa saattoi niin kätevästi eksyä tuoreet-listan kautta. Marleena ja Benrope kiinnittivät huomiota uuden käytännön syrjivyytteen ja kansanliikkeeseen ovat osallistuneet ainakin Scilla, Veera, Ugus ja Loora, joka taisi muuten kokea, ettei hänen yksinäisellä älähdyksellään ollut oikein kantavuutta, vaan asia huomattiin ylemmällä taholla vasta sitten kun rintama laajeni. Havainnollinen esimerkki joukkovoiman merkityksestä. Saaran kommenttielukatkin kokeilivat joukkovoimaa ja uhkasivat melkein rikkoa häkkinsä järjestäessään kampanjaa jonka tarkoitus oli ihan vaihteen vuoksi nostaa jokin kiinnostava blogi luetuimpien kärkeen sen runkkublogin tilalle. Onneksi meidän hyvinvoinnistamme huolehtii harvinaisen valistunut yksinvaltias Samik jonka korva on herkkä alaisten avunhuudoille ja muutoksia on luvassa. Se että meillä kaikilla on lukijoita, palvelee kaikkien terveyttä ja hyvinvointia. Estäkäämme siis blogien valuminen marginaaliin! Eteenpäin ruotsalaishenkisen kansankotisosialidemokratian hengessä!

Kukkahattutädit k-18?

Samassa hässäkässä on noussut esiin myös kysymys k-18 merkinnän laittamisesta blogeihin joiden sisältö lähestyy aikuisviihdettä. Mutta pitääkö näitä blogeja nyt enää enempää mainostaa kun tuntuvat niin mainiosti löytyvän muutenkin eivätkä eräiden ranteet tosiaankaan väsy klikkaillessa. Jotkut taitavat olla sitä mieltä että runkkublogit saisi heittää kokonaan yli laidan, mikä ajatus tietysti jotain toista runkkubloginkaltaisesta uudesta, ihmeellisestä löydöstä ilahtunutta saattaa ahdistaa. Onpa joku sitäkin mieltä että varsinkin kukkahattusisältöiset blogit pitäisi varustaa kieltomerkillä, ne kun saattavat myös loukata jonkun vakaumusta. No Krapula- ja Runkkuplogi saivat tanakan puolustajan Mitvitistä jonka tuohtumuksessa on tuoretta voimaa. Mitä mieltä olette? Kummat turmelevat ihmistä enemmän, julkiset runkkarit, vai kukkahattutädit? Siis pois vaikut korvista ja vaikuttamaan! Osallistukaa keskusteluun.

Bloggaamisen tarkoitus?

Blogistanin pintailmiöitä ansiokkaan pintapuolisesti ja samalla oivaltavasti seuraileva ja ruotiva ja teorioita muodosteleva Mocartes on tullut siihen johtopäätökseen, että blogin tarkoitus on sen lopettaminen. Hieno johtopäätös. Elämän tarkoitus on elämä itse ja bloggaamisen tarkoitus on sen lopettaminen. Lopettaminen voi tulla mieleen viimeistään siinä vaiheessa kun osallistuu turkulaisten bloggaajien tapaamiseen, josta Veteraaniurheilija muistuttaa. Keskustelu aiheen tiimoilta on ollut hieman vaimeahkoa viime aikoina. Marraskuullakin saattaa olla osuutensa, on flunssaa ja muuta vaivaa ja yllättävä epäsosiaalisuuskin saattaa iskeä ihmisiin. Tai sitten jossain pinnan alla velloo valtava Varsinais-Suomalainen innostus. Vaikea kuitenkin kuvitella.

Laajenna tajuntaasi

Hidas räjähdys tarjoaa arvioita ajan kanssa ja arvostelee kaikkea mikä liikkuu ja ilmeisesti myös sellaista mikä ei liiku. Nyt viimeksi on pureuduttu Tuomari Nurmion runsaan kymmenen vuoden takaiseen musiikkiin ja laululyriikkaan. Arvostelussa todetaan että Nurmion levy Hullu puutarhuri on Nurmion tuotannon tuntemattomin levy ja sen kohtalo on ollut jäädä määrittelemättömäksi monoliitiksi. Määrittelemättömäksi monoliitiksi voisi ehkä kutsua myös tätä blogia.

Piristystä matkailublogeista

Näin marraskuun tullen alkaa kotimainen ilmasto käydä voimille. Silloin on aika klikata toiselle puolelle maailmaa missä voi hankkia vaikka melanooman. Tai sitten voisi lähteä vaikka Namibiaan. Kiinassa asuvan kotirouvan edesottamuksia sitä on tullut seurattua pidempäänkin.
Linnunradan liftaaja on jotenkin onnistunut päätymään Laosiin. Meno tuntuu aika hengenvaaralliselta, mutta mistäpä ei ärtsy suomalainen nainen selviäisi. Kirjoittaja tarjoaa kävijöille nopean opastuksen Laosin kulttuuriin ja keskeistä sanastoa voi opetella blogin sivupalkista. Mikäli kotinurkat tympivät ja elämä maapallon toisella laidalla houkuttaa, kannattaa ehkä seurata tätä blogia.

"Rakennetaan tavaroista suojamuuri
leikitään elämää digibunkkereissa
muodikkaan epäkäytännöllisissä vaatteissa.
Toteutetaan itseämme kuluttamalla
ostetaan minuuksia halvalla!"
-Ajatusviiva