Mitä tähän voi sanoa. Suuri sivistyskeskustelu pyyhkäisi ylitsemme, mutta sivistyikö kukaan? Keskustelun käydessä kuumimmillaan toimittaja saattoi hengessään yhtyä Scillan huokaukseen siitä, että Suuret keskustelut saattavat olla hiukan ahdistavia, varsinkin jos ei ole mitään erityistä sanottavaa ja kenelläpä olisi? Velikulta on myös miettinyt päänsä puhki sivistyskeskustelun antia ja toteaa sitten viisaasti että eipä olisi kannattanut miettiä.Eihän se taukoamaton möykkä asioita vie eteenpäin, joskus olisi mukava pysähtyä kuuntelemaan rauhallista ja punnittuakin puhetta, mutta mehän täällä Blogisanomissa emme siihen kykene. Meitä kiihottaa vain elämän ääri-ilmiöt, ylhäisen ja alhaisen epäpyhä liitto on jokapäiväistä mannapuuroamme.

ILLUUSIA TEKI SEN TAAS!

Tristanhan jo tuossa valittelikin, että esittelemme aina vain samoja blogeja ja se on totta, mutta meidän on nyt jälleen ihan pakko mainita Illuusia. Tristan  itse päätti omassa blogissaan vetäistä herneet Illuusian totuudellisuuspäreestä ja vähän myöhemmin saman teki minh. Myös turistin ja Illuusian välillä on havaittu tiheäsävyistä ajatustenvaihtoa ja totta kai myös Jäädykepiirikunnan piti ryhtyä pelleilemään Illuusian jättämillä tyhjillä aukoilla. Joissakin bloggaajissa vain on sitä vetovoimaa. Suosikkipoikamme Raunokin   on äitynyt suorastaan sosiaaliseksi ja rupattelee joviaalisti sekä Tristanin että Illuusian kanssa. Tietysti hän setvii asiaa myös omassa blogissaan sen minkä ehtii runoilun lomassa. Jatkoa varmasti seuraa vielä, pysykää silmällä.

PANU PEHMEÄNÄ!

Toisen suosikkipoikamme viime aikoina niin kovasti sulostuneen ja pehmentyneen Panun provokaatioarvo sen sijaan on jyrkässä laskussa, ellei sitten suorastaan out. Latinalaistyyppisenä rakastajana toimiminen maltillisen konservatiivisista mielipiteistään tunnetun Maria Kristiinan vuoteessa on selvästi vienyt puhtia miehen bloggaamisesta, niin kuin oikein onkin. Carpe diem Panu!

RUNOA PUKKAA, EI VOI MITÄÄN!

Hannu Helin on saanut runokirjansa valmiiksi, onnea! Toinen runoilija se vasta kasailee omaansa. Käykäähän lukemassa niin ehkä hiukan tekin sivistytte. Ja saa siellä kommentoidakin, mikäli ei pelkää kasvojen menettämistä. Ja Hannu voisi tietenkin lähettää kirjansa Blogisanomiin niin katsotaan josko Armas ryhtyisi häntäkin kyykyttämään.

ENKELEITÄ ONKO HEITÄ?

Kiltti ja ympäripyöreä maalainenkin on sattumalta ja viimeinkin onnistunut tuikkaamaan hermoon ja saanut aikaan kiihkeähköä keskustelua huuhaan tarpeellisuudesta. Keskustelu on laajentunut ainakin veteraaniurheilijan palstalle.

NIITÄ JA NÄITÄ SIELTÄ SUN TÄÄLTÄ

Jani se kyselee mömmömkisablogien perään. Auttakaa nyt miestä mäessä. Eikö tosiaan löydy valtavasta kisaorganisaatiosta ploggaavia vapaaehtoisia. Vai pitäisikö sanoa blogaavia? Kuka muuten oikeasti ensimmäiseksi otti käyttöön tuon niin coolin yhden g:n version joka sivistyneistön myötävaikutuksella kohta uhkaa levitä koko Blogistaniin. Oliko se pa? Ja miksipä ei olisi ollut. Ei tullut keihäässä kultaa, mutta Vatsarintaliikettä se ei masenna. Kaikki urheilumieliset voivat nyt tehdä ruudun ääressä vaikka aaltoja Teron kunniaksi. Myös kilpailijamme lehti raportoi ansiokkaasti suomalaisten kisamenestyksestä. Antiprinsessa sen sijaan on viitannut kintaalla mm-kisoille niin kuin järkevää onkin ja pitänyt  jo monta päivää hauskaa suomalaisten etunimien kustannuksella. Sivuilta löytyy linkki Väestörekisterin nimipalveluun.

SALARAKKAAT KALPENEVAT

Pseudomorfoosiblogi tarjoaa tyylilleen uskollisesti kiinnostavaa vaihtoehtoista näkökulmaa suomalaisiin keskeisiin kulttuuri-ilmöihin. Käykääpä katsomassa miltä Tuurin kyläkaupassa näyttää. Me täällä toimituksessa olemme tietenkin naureskelleet salarakkaille ja muille kauppiaan pikkuhassutuksille, vaan emmepä naura enää.

ARMAS KYYKYTTÄJÄN BLOGIVISIOT!!

Haihatussarjis on hämmästyttävä tuttavuus, selvästi taiteellisen ihmisen tekemä ja samalla hauska. Ei luulisi mahdolliseksi, mutta käykää katsomassa. Sen luvataan päivittyvän viikoittain. Toivomme menestystä. Merkitkää suosikkeihin.6239.jpg

Armas onnittelee Kulttuuria ja urheilua blogia yrityksestä yhdistää kulttuuri ja urheilu. Eiväthän ne ole toistensa vihollisia, eiväthän. Kaikki tietävät, että urheilu on ruumiin kulttuuria, kuten viisaasti sanotaan. Hiukan liikaa sordiinoa on kuitenkin miehellä päällä. Koivulan lesborakkausromaanin uutisoinnissa oltiin jo hiukan hajulla, mutta lupaava moraalinen paatos ja närkästys hukattiin turhaan suhteellisuudentajuun. Suhteellisuuden tajuinen bloggaaja vai pitäisikö todellakin sanoa blogaaja ei yllä lööppeihin vaikka saattaakin olla muuten sympaattinen otus. Tärkeästä aluevaltauksesta ja pioneerihengestä kuitenkin  6237.jpg

Ja lopuksi vielä, pikku höpönassu-ystäväni. Mikäli satutte huomaamaan, että jossain blogissa on lööppiainesta, vaikkapa sitten ihan vain omassa pikku blogissanne, niin pistäkäähän kullannuput sähköpostia tulemaan, ihan tuohon pikkuosoitteeseen joka tuossa oikealla näkyy. Aina joskus me käymme sitä postia lukemassa ja jos siellä on jotain kiinnostavaa, niin me kyllä sitten uutisoimme siitä täällä Niin että reippaasti vain ilmiantamaan. Eiköhän meissä jokaisessa asu pieni kyttääjä.

SANA VIIKONVAIHTEEKSI!

"Me tarvitsisimme niin hirvittävän vähän, mutta kenelle se muka riittäisi."

Neliapina

 Armorikasta viikonloppua!