Ajatus bloggareitten kantakapakasta on saanut innostuneen vastaanoton. Nukkumatti heräsi hankkeeseen ja aikoo mitä ilmeisimmin olla heittämättä unihiekkaa valvovien blogilaisten silmille, jotta nämä jaksaisivat nuokkua tiskillä ilta kymmenestä aamu kuuteen. Mikä olisikaan sen mukavampaa ajanvietettä. Yksinäiset kännipostaukset jäisivät historiaan ja voisit munata itsesi reaaliajassa blogibaarissa aamuyöntunteina. Ei taksijonoja, ei tupakansavusta kärsiviä tarjoilijoita. Vielä nimeä vailla olevalle yöbaarille kaivataankin nimiehdotuksia. Niitä saa laittaa tulemaan tämän lärpykän kommenttilootaan. Valitun nimen keksijälle BlogiSanomat tarjoaa tuopin. Toimitus alkaakin olla tuoppeja pystyssä pikkuhiljaa. Muutenkin mielipiteitä asian tiimoilta voi  edelleen ilmaista.


Lauseista kirjaksi

Irtosanoja on palannut kesälaitumeltaan ja aloittanut reippaana tyttönä lauseitten poimimisen syksyn sadosta. Eikä se Karrikaan sitten seisottanut turhaan! Varjofinlandia löytyy nyt kirjana ja teoksen voi ladata myös netistä. Pikaisen lukukerran jälkeen muistikuva Varjofinlandiasta ei ollut niin ahdistava. Nyt se on toden totta Varjofinlandia -kirjan perusteella yhtä hammastenkiristystä koko elämä, eikä vähiten  bloggaaminen. Lue siis ja koe bloggarin tuska!

Blogipalkintoja jaossa!

Wicked Childin Tiia ja Tavis Sanomattakin selvää -blogista ovat intoutuneet arpomaan kyseenalaisia kunniapalkintoja kaikenmaailman bloggareille. Kyllähän näitä Kuukkelin kilpailijoita tänne mahtuu. Onhan niitä oskareittenkin kera jaossa kultaisia maapalloja sun muita pystejä. Kategoriatkin ovat vähintäänkin erilaisia. "Koskaan ei voi voittaaa" -voittaa palkinnolle on ainakin ilmiselvästi tilausta blogilistaan turhautuneiden joukossa.

Kahden blogin loukussa

Sunblind Niederbayernista ei kestänyt katsella The Islandia ja perehtyykin toisessa blogissaan Valo siivilöityy kirjoittamisen ihmeelliseen maailmaan.Sunblind on tällä hetkellä sijalla 1782.
 Mediaopettaja Rovaniemeltä on tarttunut aina suosittuun aiheeseen ja arvioi päiväkirjoissaan yllättäen blogeja. Kuvapäiväkirjassaan hän taas tosiaan opettaa, miten kännykän kamerasta otetaan kaikki hyöty irti. Väistämättä tulee mieleen, jos olisi vain yksi tukikohta jota blogilistalta seurata, niin mahtaiskohan sillä tavalla se sijoitus hiljalleen nousta. Monilla kun tuntuu olevan yhdenkin blogin kanssa keksimistä, että mistä sitä taas kirjoittaisi. Kaikelle persolle sen sijaan näyttäisi riittävän kuitenkin vain yksi blogi. ja sen sijoitus läheneekin sitten jo kolmatta sataa. Perso välittää viimeisimmässä postauksessaan tunnelmia muotimessuilta.

Yhden nimen koukussa

Sekametelisoppa on saanut nimikaimansa blogistaniaan, mutta tämä on nyt sitten Annin sekametelisoppa. Samannimisiä tai lähes samannimisiä blogeja on syntynyt muitakin. Mm. Saaran blogin rinnalle on ilmestynyt saaran ploki. Saarat voisivat kernaasti käyttää hieman enemmän mielikuvitusta blogin nimen keksimisessä. Mitähän ihmeen järkeä on samannimisissä blogeissa?

Olemmeko masokisteja?

Kukkahattutädit , sedät ja Minh ovat hurmaavasti vakavan Maalaisen kommenttilaatikossa päättäneet nousta kapinaan ilkeämielistä Blogikriitikko X:ää vastaan. Nämä keski-ikäistyvät anarkistineitokaiset eivät suostu nielemään ilkeämielistä kyykyttämistä pelkästään kyykyttämisen ilosta. Nyt epäilyttävän kriitikon sanoille vaaditaan katetta laajemminkin. Voiko siis noin vain nousta äkisti pimennosta pintakahinoihin vain haukkumalla muut bloggarit maan rakoon? Kuinka onnistuu kusetus? Sen näemme jatkossa.


Viikon otsikko:

Miksi krapulassa tuntuu aina siltä, kuin olisi juonut edellisenä iltana alkoholituotteita?

- Vt -