BlogiSanomien päivitystahti alkaa vähitellen hiipua, mutta ei loppua. Ennen lomalle lähtöä on tietenkin hyvä opastaa lomaromanssien toivossa yksinäisiä kesäsurffaajia oikeille aalloille, selvittää syksyksi, mikä omassa blogissa mättää, johdattaa tietä julkuiksi haluaville sekä  herättää ruokahalua.

Sikspäkiä vatsoille, vesileikkejä, kuukautiskuppeja ja koomikkoja

Jos olet vatsanseudun lihasten sikspäkeistä innostunut nuori nainen, tutkipa huolella Sinkkumiehen maailmaa.Stadin sinkusta saattaa löytyä hengenheimolainen. Jos taas olet litteistä vatsoista ja kiireisistä naisista innostunut miessinkku, kiiruhdapa osoitteeseen 28h/vrk, jossa Lz ehtii nipinnapin kertoa kiireistään. Ja sinä nainen, mikäli et ole vielä löytänyt Kuukuppikunnan ihanuutta ja pudottelet käyttämättömiä tampooneja jälkeesi, olet kenties pelastanut deep-bluen päivän osoiteessa Sinkkumiehen elämä. Tämä jos mikä puoltaa jo vanhanaikaiseksi käyneen tampoonin etuja, toki kuukupillakin voi lavuaarissa leikkiä vesileikkejä. Se on jopa suotavaa. Mikäli turpea tampooni ei kuitenkaan saa sinua enää nauramaan, kokeile Lotta Lovea, tuota keikkailevaa koomikkoa.

Viinaa ja naisia

Janin blogista voivat pämppäämisestä innostuneet ihmiset löytää kesälläkin kiinnostavaa luettavaa. Mikäpä sen hauskempaa kuin lukea kännikertomuksia. 3kympin kriisin Kerma ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita pelkää. Sisältöä elämään voi siis löytää tämän tulevan prätkämimmin kyydistä. Myös Zetan päivyri saattaa antaa mukavaa lisäpotkua joidenkin elämään. Ja mikäli kaipaat tuoksuvaa Intiaanikesää, käypä lukaisemassa Inkkarin blogia.

Luuseri, tahdotko julkkikseksi

Ja sitten asiaan: Aamuradio on listannut ohjeet, joista voi tunnistaa oman tylsän bloginsa kaikkien muiden tylsien blogien joukosta. Sekin on toki yksi keino tehdä omasta blogistaan mediaseksikäs, mistä tulikin mieleen, että Blogistanian uusi tulokas kertoo, miten tulla julkuksi 80 päivässä.

Ruokaohjeita

Ja lopuksi kaikille nälkäisille, joita kiinnostaa enemmän syöminen kuin ihmiset, unohtakaa ennakkoluulonne ja menkää toki vihdoinkin Ruoka-Pirkkaan nauttimaan ihanasta ilmapiiristä, grilli-illoista, uusista perunoista ja sillistä.