Virtuaalielämän kummallisuuksiahan me kaikki bloggaajat mietimme jatkuvasti. Hanhensulka on kirjoittanut aiheesta oikein lastun. "Virtuaaliolio lentää virtuaalimaiseman yllä etsimässä, etsimässä… Niin, etsimässä mitä?" Niinpä, mitähän se virtuualiolio oikein etsii. Toimittaja päätti etsiä angstiblogeja. Mutta blogihakemiston silmäily tuottaa hämmästyttävän tuloksen. Voiko olla totta, että angstin kyllästämässä virtuaalimaailmassa on vain kaksi angstiin keskittynyttä blogia, joista toinen on vielä kaiken kukkuraksi päivittänyt viimeksi maaliskuussa? Mutta onneksi erään avioliiton tarina tasoittaa tilannetta hiukan. Hakusana "ahdistaa" ei tuota sen rehevämpää tulosta, mutta siellä sentään mies tarjoilee kakkupalaa ja Lover girl vihjaa, että hänen blogistaan voi löytyä emotionaalisesti ja seksuaalisesti ravistelevaa sisältöä. Sitä epäilemättä löytyy myös Katjan blogista, eikä tarvitse edes osata englantia, mutta viimeksi mainittu ei kyllä olekaan luokitellut itseään ahdistusblogiksi, vaikka syytä voisi olla. Avioliitto tunnetusti tuottaa ahdistusta monilleHakusana "masennus" tuottaakin sitten jo hiukan enemmän tuloksia. Sieltä löytyy Blogisanomillekin niin tuttu Tristan parillakin eri blogilla ja terapian tarpeessa joka mainitsee perustaneensa äskettäin kovasti puhuttaneen blogibaarin, mutta vielä on saatu odottaa avajaisia. Pillereillä pehmustettu taas on ymmärtänyt koko masennuksen aivan nurin päin, koska hän hihkuu olevansa onnellinen. Mitähän tästä pitäisi päätellä? Ovatko bloggaajat onnellista kansaa? Ehkeivät kuitenkaan. Todennäköisesti ahdistusblogit vain ovat naamioituneet niin taitavasti. Etsintä jatkuu seuraavissa numeroissa.

ANNA SWEETIKON SYLEILLÄ BLOGISI KUOLIAAKSI

Tämähän oli tietysti odotettavissa. Juuri toivuttiin kriittisen blogikriitikon ilmestymisestä kehiin niin nyt on sitten Blogisweetikon vuoro. Hän on ottanut tehtäväkseen kehua kaikki blogit käänteisessä aakkosjärjestyksessä. Äkäpussi ei hötkyile vaan arvioi kumpaakin yrittäjää yhtä kylmäpäisesti. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että negatiivisuus puree hellyyttä paremmin, ja milloinkas ei. Me suomalaiset niin tykkäämme siitä kun meitä piestään. Me rakastamme näitä julmureita Mannerheimista Niinistön kautta Blogikriitikkoon. Blogikriitikko x on sijalla 127 ja Blogisweetikko ajaa takaa sijalla 396. Mutta kyllä se sweetikkokin nousussa on, kuumalla listallakin hän hätyyttelee jo kärkipaikkoja. Ottakaa kantaa laittamalla ruksi oikeaan kohtaan suosikkilistallanne. Muistakaa, ettei suosikkilistan tarvitse kuvastaa sitä mitä luette, vaan mitä kannatatte.

RAUNOLTA MENI HERMO   

Pragmaattinen solipismi oli sitten liikaa Raunollekin. Emme tiedä mitä tapahtui. Hyvän maun rajoja koetellaan ja niitähän ei tunnetusti ole olemassakaan, mutta ehkä Raunonkin pitää kokea se ihan itse. Velikulta ansioituu samalla saralla ja julkaisee Räsäsen aloittaman trendin siivellä oman kuvansa tällä kertaa ilman pellenaamaria.

TUULETUSAUKKO MENI UMPEEN

Tällaista se sitten on. Tuuletusaukko väsähti pitämään blogiaan yksin, vaikka juuri ehdimme hänen erinomaisuuttaan täällä hehkuttaa. Hän tarjoaa nyt kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden kirjoittaa blogiaan. Vielä toistaiseksi ei näy mitään suurta ryntäystä, mutta odotellaan. Jos siis sinusta tuntuu, ettet saa kaikkea sanottavaasi ilmaistua omassa blogissasi, niin siitä vain Tuuletusaukkoon tuulettamaan.

PÄÄSIKÖ SUOSIKKISI HALLITUKSEEN?

Ne on nyt sitten Blogistanin ministerinsalkutkin jaettu. Jako on suoritettu kabineteissa perinteiseen tyyliin ilman että hallintoalamaiset olisivat päässeet asiaan vaikuttamaan. Ja kuten oikeassakin maailmassa, rahvas jatkaa elämäänsä niin kuin ennenkin ja ministerit omaansa, eivätkä kummatkaan ole juuri kiinnostuneita toisistaan.

Päivän mietelause:

"satula on käänteinen pallo
ja pallomaiset kusipäät ovat pallomaisia
katsoi heitä mistä suunnasta tahansa"

HH