Ja niin kulki olympiasoihtukin läpi blogistanian. Vaikka persus pysyykin tiukasti penkissä, kisatunnelman voi melkein aistia näiden aina valppaiden kommentaattoreittemme kisaraporteista. Ihan fiksut tyypitkin tuntuvat hurahtaneen television äärelle kynsiään pureksimaan. Sohvalla kerääntyneitä talvikisatietämyksiään voi nyt käydä esittelemässä Torino2006 -blogin päivänpähkinöissä. Torinon kisat näkyvät kaiketi myös täällä, vaikka toistaiseksi ainoa A-näytteen suoritus pureutuukin vasta olympiatulen vastoinkäymisiin. Viron kansallishymnikin on jo kerran kuultu, mikä on aina yhtä ristiriitainen kokemus; kun ei kyyneltäkään voi vierittää - ah, niin armaan - Maammelaulun soidessa.

Suomelle mitali! Bloggarit jälleen median kynsissä!

Myös neulojien puikot suihkivat kiivaasti olympialaisten aikaan. Tuulia on kaapannut itselleen ja Suomelle mitalin! Onnittelut! Tähän yhteyteen kiirinyt pääkäsityölehden päätoimittajan pääkirjoitus ei ollut omiaan nostattamaan kisahenkeä, vaan päinvastoin. Neulojien bloggausta heidän tulkintansa mukaan rankasti aliarvioinut päätoimittaja oli  kehoittanut bloggaajia hankkimaan elämän. Näyttää siltä, että Suuri Käsityölehti menetti aika monta potentiaalista lukijaa; sana kiertää blogeissa hyvinkin vinhaan, eikä niinkään viiveellä, kuten päätoimittaja oli epäillyt. Lauran blogissa päätoimittajan ja bloggareitten jälkipyykkiä on sitten puitu vielä lisää, päätoimittajan tulkinta kun on yllättäen ihan erilainen. Neulominen on toden totta mieliä kuohuttava laji sekin ja näiden hurmaavien neulojien kiihkeys kerrassaan kihelmöivää.

Myös rovaniemeläinen Kaupunkilehti on huomannut blogit ja haastatellut Mediaopettajaa torstaina ilmestyvään numeroonsa. Jännityksellä odotamme, mitä ope on paperilehdelle meistä kaikista laverrellut.

Blogit avaruudessa

Mutta hyvä blogiväki, oletteko kuulleet Saturnuksen soivan? Menkää Metelle ja avartakaa avaruudellista ajatteluanne. Tyhjentäkää mielenne ja kuunnelkaa, kuinka universumi soi ja sfäärit raikaavat. Nämä ovat niitä bloggauskokemuksia, jotka saavat paperilehdet kalpenemaan. Kiitos, Mette. Avaruustutkimuksen tuoreimpia käänteitä voi seurata myös mukavan viihdyttävässä, mutta asiapitoisessa Aurinkokunta tänään -blogissa.

Paranna maailmaa omalla tavallasi

 Ja nelikymppisten naisten kunnioitus sen kun jatkuu. Tienpäällä jatkaa Sanoma ihmiskunnalle -blogin jalanjäljissä ja herkistää mielen. Halataan! Eihän nelikymppistä kannata enää mihinkään vaihtaa. Ei miestä eikä naista. Mutta jos Parempaa Maailmaa on uskominen, kannattaisi mielummin ottaa riski ja rakastua parasiittiin.Samaisesta blogista löytyy myös linkki ekologisen seksin ohjeisiin, eli spontaania seksiä tulee näinä energian säästön aikakausina välttää.

Sleeps with the fishes -blogin
kirjoittaja on saanut kodinkoneliikkeestä palvelua, mikä on tietenkin aivan ihmeellistä, mutta sanan levittäminen parantanee maailmaa sekin. Mukavaa myös, että myyjille löytyy ymmärrystä, kun tietokonetta ostava naishminen tiedustelee:...ja näissä kaikissa on sitten WWW? No niitähän piisaa. WWWeitä koneet pullollaan!

Esitelkää itsejänne

Uusi blogi Tänään vitutti on vasta alkutaipaleellaan vitutuksen ankaralla tiellä. On hyvä merkki, että aiheet ovat toistaiseksi vähissä ja blogikin vasta päivän ikäinen. Kunhan vitutukseen tutustuu tarkemmin, on sen purkamisessa pian yhtä kova ammattilainen kuin Turistikin, jolla ei taas hyvä heilu, vaan tällä kertaa puukot. Turistin esittelyteksti:....harrastaa puutarhanhoitoa ja on fasistisen paha. Kieli on kirjavaa ja mielipiteet kärkeviä on hyvin kuvaava. Siitä saisi moni ottaa mallia. Hestiakin kaipailee blogeihin esittelytekstejä, koska ei jaksa kaikkiin tutustua juurta jaksain. Kukapa jaksaisi.

Polyrytmi etc.:n
Cane on ottanut Blogisanomien viime numeron tosissaan ja ladellut aimo litanian anteeksipyyntöjä. Olettehan muutkin muistaneet pyytää ja antaa anteeksi? Lähestyvä ystävänpäivä luo paineita. Kortteja ei kuulkaa saamattomalle satele.

Joka ilta kun lamppu sammuu...

Kafkakosken seikkailut Euroopan reunalla jatkuvat. Kevätsipulisyöminkien jälkeen vatsa on mennyt sekaisin ja naapurit ovat metelöineet sekä musisoineet niin, että yöunet ovat kärsineet. Sama tahti se on täälläkin. Toiset yrittävät nukkua ja toiset yrittävät parhaansa, jotta kukaan ei nukkuisi. Yöunensa samasta syystä on menettänyt myös virkanainen eikä Benropekaan saa unta. Miksi toiset eivät vain voi olla hiljaa silloin kun bloggari nukkuu?

Rukoilkaamme.

Seuraavalla kerralla kyllä lähetän maailmankaikkeudelle pyynnön, että saisin ison tukun kommentteja!

- Katkeilevaa ajatusvirtaa


Hyvää ystävänpäivää kaikille lukijoillemme!