Naiset ovat tässä maassa saaneet äänioikeuden sata vuotta sitten. Sen koommin ei ole tarvinnut arvuutella, mitä mieltä naiset asioista ovat. Eikö niin? Naiset ovat simppeleitä otuksia, jotka haluavat keskustella tunteistaan. Miesten mielestä se taas on yhtä kärsimystä ja he tuntevatkin joutuvansa manipuloinnin uhreiksi. Tunteista puhuminen tuntuu niin kamalalta, että mies mielummin elää koko elämänsä ihmetellen, mitä nainen oikein haluaa tai miksi ne eivät voi suoraan sanoa, mitä ajattelevat. Mies ei siis tosiaankaan ole niin helppo kuin yleisesti on kuviteltu. Sen pitää saada kuulla oikeat sanat oikealla hetkellä. Ja naisen pitää tietää, mitkä sanat ne kulloinkin ovat. Eli naiset; kun mies noteeraa sievän pyllynne, älkää sanoko "haluaisin nyt puhua tunteistani", vaan että "haluaisitko mennä tänä iltana kanssani sänkyyn?, mutta älä sano sitä toistamiseen, sillä se menee jo nalkuttamiseksi. Näin yksinkertaisia käyttöohjeita pitäisi painattaa t-paitoihin. Jos blogia pitää nimellä Naisen käyttöopas miehille, siinä pitäisi kyllä olla yhtä selkeitä ohjeita. Nyt toimittajakaan ei oikein löydä sieltä sitä punaista lankaa millään.

Bittilempi leiskumaan!

Ihanat naiset blogissa ovat pohtineet tyttöjen välistä ystävyyttä, joka sekään ei aina helppoa ole. Virtuaalissa kaikki on kaksin verroin vaikeampaa. Bittiavaruuden ihastuksistaan ovat kauniisti kertoilleet niin verkkominänsä historiaa pohdiskellut Ikkunaiines kuin Sudet tulevat -blogin Sirenkin, jonka kommenttilootassa parhaillaan Vt on huomannut Suuren naisdekkarimme Anun. Jäämme jännityksellä odottelemaan, miten toimii Vt ja alkaako Anu puhua tunteistaan. Myös Vammaisen vartalon kuvien Jenni-Juulia on löytänyt virtuaalista rakkauden. Jenni-Juulian kommenttilootasta löytyikin oikea virtuaalilemmenpesä, jossa sekä Kaura että Säädöt sekaisin -blogin hna tunnustavat käyttäneensä tätä sähköistä apuvälinettä pitkäksi venähtäneiden suhteittensa alkumetreillä.

Hömppäkin on arvokasta

Naisen elämässä riittää kaikenlaista ongelmaa niin miesten kanssa kuin tyttöjen välisessä ystävyydessäkin. Mutta toisilla voi tulla ongelmia lisäksi kahtaalle jakaantuneen bloggaripersoonansa kanssa, joista toisen pelätään syövän uskottavuutta toiselta. Ei ole helppoa siten itsensäkään kanssa, eikä maininta Presson artikkelissa varmaan sitä yhtään helpota. Me taas kunnioitamme kansalaissurinalismin lisäksi myös nimenomaan hömppää hölötystä, emmekä mitenkään voi hyväksyä tällaista vakavastiotettavuuden vaadetta.

Nurkkiin kerääntynyttä rojua

Naiset ovat myös varsinaisia rojun kerääjiä. Tämä suuren suosion saanut rojutavarameemi kiertää etupäässä naisten blogeja. Kiehtovia rojuja kasapäin, piikikkäät torstit ylväästi pystypäin (hmm...), kupit vinossa pinossa . Ilman näitä beatlesmummoja en tiedä miten voin enää jatkaa. Mutta eipä hätää, toinen meemi se jo nostaa kovasti päätään. Siinä ainakin nainen saa puhua hiukan myös tunteistaan.


Ja uutuuksia vielä

Ai kauheeta
-bloggari Minimaali on ohjeistanut meidät huomisen varalle:  Läskituristeihin kyllästyneen oolantilaisen lihakauppiaan havainto: "Ne luule et ne on hela pe*se, mut ei ne ole kuin bara se reikä." Muutoinkin blogissa on havaittavissa mielenkiintoisia vertauksia. Mielenkiintoisesti aloittaa myös Suzanne, joka aikoo kirjailijaksi peilin vankilasta. Kointähti puolestaan kokee arktista hysteriaa samannimisessä blogissaan. Nykyään ihmiset osaavat ilmaista itsejään blogeissa jotenkin niin kuin se olisi synnynäistä. Kaiketi osallistuminen keskustelupalstoilla tai tämä ihmisen elämän sähköistyminen on tehnyt kaikista uusista bloggareistakin sen näköisiä, kuin olisivat bloganneet ikänsä, kuten nuo edellä mainitut ja Silti -blogin Siljakin.

Tyydyn siteeraamaan kaveriani joka sanoi että "on ne naiset ihmeellisiä kun niitä täytyy ensin syöttää, juottaa ja jututtaa ennen kuin niiltä saa". Aika kiteytetysti ilmaistu.

- Jude (Planet Perfecton kommenttipalstalla)

Ajatella. Mukavaa viikon alkua ja hyvää naisten päivää!