Bloginneassa kaikki hyvin. Bloggaajat jaksavat puhua toisistaan ja itsestään kenties loputtomiin tai ainakin siihen asti, kunnes Kuukautisliite vihdoinkin ilmestyy. Kyllä sitä on odotettu, herranjestas. Koko hanke on synnyttänyt tukun uusia blogeja, joita toimittajatkin jaksavat lukea. Kaiken kaikkiaan Blogilistalla on 3037 blogia. Neulebloggareiden ja edellä mainittujen toimittajien lsiäksi kuumalle listalle mahtuu vihdoin muitakin. Marina Ihastumisen ihanuus odottaa löytäjäänsä ja Biponan Kirjoituksia sadepuun juurelta lukijaansa. Aplodit kaikille kuumuuksille!

Koska turkulaiset ovat kerta kaikkiaan rakastettavaa sakkia, pitäydyn turkulaisblogeissa tämän numeron ajan. Kuuluisia turkulaisia bloggaajia ovat tietenkin kaikkien sovinistien sankari Panu, vallaton feministikirjailija Ellilän Kirsti Häiriöklinikallaan, Silmänkääntövankilan uskomaton Ugus, mutta muitakin ihanuuksia toki löytyy!

Hillitön charmi vetää puoleensa jo pelkällä nimellään. Heti tulee mieleen joku rantalentopalloilija. Kostea iho, ruskettunut pinta, auringon raidoittamat hiukset sotkussa, hiekkaa tarttuuneena kehittyneeseen reisilihakseen, ponnistus, hyvinmuodostuneet sormet... sormet ... ... mihin minä jäinkään.. ah....Siellä oli sitten puhetta tekijänoikeuslaista. No, charmia on niin monelaista. Jokuhan voi aivan hyvin villiintyä politiikan hyvistä, pahoista ja rumista.

Provokaatio on kieroutuneen nimensä puolesta kyllä melko varmalla turkulainen. Näin leppoisaa blogia harvoin näkee.Elämää täl pual sattenkaart ei provosoi. Ehkä se vitsi on just siinä, jos nyt turkulaisissa sitten aina piilee jokin vitsi.

Niin kuin Kairosta kuuluu -blogissa. Jokainen entry on hauska kuin Turku konsanaan. Etsin jotakin edustavaa otosta turkulaisten päänsisäisestä elämästä, mutta siitä tuli runsaudenpula. Mikä tämä Kairokin on? Se mikään ihmisen nimi ole. Kairo, Kairo... eli janoisen kamelin tutkimuksia.

Kaikki on hetken tässä -blogissa perehdytään vuodenaikojen poetiikkaan. Että kannattaako tähän aikaan vuodesta runoilla kaupungeista vai sisätiloista. Koskaan ei ole väärä aika runoilla Turussa. Sitä miältä mää olen.

Turku on suurempi kuin
tämä, leivänmurut ovat pieniä
syksy on kokoisensa ja itkee.

- Runorobotti Tampereelta nääs

Turussa oli just vastikään kirjamessut. Kaikki turkulaiset olivat siellä. Turkulaiset ovat järjettömän viisasta porukkaa. Elämä ja teot -blogin Joni näki elävänä Erlend Loen. Tiedättehän, tuon Supernaiivin mainion kirjoittajan, mutta auringossa ei messuille päästy. Ei se kyllä messujen syy ehkä ollut, jos joillakin oli vieraita, mutta kyllä turkulainen voi näin ajatella.

Turkulaisissa on aika paljon näitä epäiltyjä rikollisia. Harmaa aavistus yksi heistä. Blogista löytyy kaikkea. On ylinopeuskameran ottamaa kuvaa ja viskisoodan reseptiä sekä muistutus turkulaisten ja lähiseudun asukkaitten omasta blogimiitistä.

Dominon
Anzi B. on löytänyt eri kivoja kuvia ja on kuulemma itsekin enimmäkseen kiva. Se on helppo uskoa. Käykääpä katsomassa.Dägä dägässa luki jotakin, josta en ymmärtänyt sanaakaan. Oli se kai suomea, mutta ei kuitenkaan turkua. Omenatarha -blogin Ville se pysyy myös tiukasti Apple-aiheisissa horinoissaan tässä päiväkirjassaan, joka ei suinkaan ole ainoa, mutta Karmellikin perehtyy enemmän joihinkin teknisiin juttuihin. Näin herkullisia nimiä ja... mitä tähän nyt sitten voisi sanoa.

Blogilistalle Turku-luokkaan ilmottautuneista 17 blogista kolmessa blogataan englanniksi. Lukisin kyllä mielummin turkua. Sitä ei myöskään ole Viittä vaille valmiin Ykstoista -nimisessä saamattomuus päiväkirjassa. Tämä humanistineitsyt se vaan bloggailee, lukee mielummin Tekniikan maailmaa kuin Parnassoa. Mikä on tekniikan maailma?

Kun siis Kokemuspisteitten Ajattelija seuraa "piinallisilla yksityiskohdilla roolipelaavan atk-ammattilaisen seikkailuja oudolla planeetalla, jonka hallitseva laji tekee parhaansa tuhotakseen itsensä sotkuisella tavalla. Mukana myös näennäisnokkelia oivalluksia ihmisyydestä...", tunnen valtavaa yhteenkuuluvuuden tunnetta. Näin täällä Turku -nimisellä planeetalla juuri näyttäisi käyvän.

Nyt seuraakin kinkkisempi ongelma. Mainitako turkulaisten yhteydessä Jäädykepiirikunnan Vt  vai ei? Hänhän on antanut ymmärtää, että olisi jollakin tavalla turkulainen. Mutta onko hän sitä vain sisäisesti? Voiko Vt:n sanaan ylipäätään luottaa?  Sitä me emme tiedä. Jos tiedät jotakin Vt:n  sijainnista, ota yhteyttä toimitukseen. Me paljastamme sen sitten kaikille.

Vt:n yhteydessä meidän on nyt hyvä ottaa puheeksi kadonnut hemmomme. Olemme saaneet paparazzikuvaa kaikille Karu selli -faneille hetkeä ennen katoamista. Naiset, katsokaa näitä käsiä. Eivätkö ne olekin... ah.

gallerypic.php?id=13134