Kumpihan oli ensin, muna vai kana? Tuo suhteellisen hyödytön kysymys tuli toimittajan mieleen kun hän lueskeli joitakin suosittujen menestyneemmän sukupuolen väsäämiä tyräyksiä. Kenestä se maailman kaikki pahuus oikeastaan johtuu, miehistä vai naisista? Kummat toimivat väärin? Kenen on vika? Toimitus on puolueeton, eikä ota kantaa. Lukekaa itse ja päätelkää.

BURKHA VAI PUSH-UP?

Oi voi noita poikia. Visukinttu ei ymmärrä, miten nainen voi antaa miesten määrätä pukeutumisestaan ja suostuu verhoutumaan kaapuun muhamettilaisen miehensä tahdosta ja estää näin esim. Visukinttua nauttimasta naisen suloista, mikä toki onkin aivan hirvittävä vääryys. Toimitus ei kuitenkaan pidä ollenkaan kummallisena, että aikuiset naiset pukeutuvat miesten maun mukaan, niinhän me itsekin teemme, paitsi toimituksemme miesjäsen joka noudattaa pukeutumisessa vaimonsa määräämää pukeutumiskoodia. Mutta Visukintulle nyt tiedoksi, että kyllä ne minihameet ja push-up tissiliivit on aika paljon miesten iloksi tarkoitettu. Tietenkin nainen siitä hiukan saa iloa itselleenkin, kun huomaa olevansa hemaiseva, mutta sehän on vain oikeutettua, eikö? Tosin joku ATM voi tietenkin olla sitä mieltä, että naisen pitäisi näyttää hemaisevalta ja kärsiä siitä.

KYLLÄSTYTTÄVÄÄ FEMINISTIVAINOA

Mistä tulikin mieleenPanu  ja se kuinka hän purkaa jälleen feministeihin kohdistuvaa kaunaansa Plökissä. Joka kerta kun nuori tyttö julistautuu feministiksi, jossain tekee nuori poika itsemurhan. Mutta kenenhän vika on kun nuoret tytöt kuihduttavat itsensä langanlaihoiksi, viiltelevät itseään, ahdistuvat muuten vain ja yrittävät päättää päiväänsä pillereillä? No toimitus ei halua kasata syyllisyyttä nuorten poikien harteille ja näin ollen toivoo, että Panukin jo kasvaisi hiukan, ihmisenä siis. Vaikka vaikeaahan se tietenkin on.

KUIHTUUKO KESKUSTELU BLOGIEN MONOLOGIEN VUOKSI?

Blogit puhuttavat ihmisiä myös Blogistanian ulkopuolellakin. Viimeisin vääntö blogien täydellisestä turhuudesta ja suuriegoisten pölvästien tylsistä monologeista on käyty Rihmastossa.